Account manager (m/v)

Vaste aanstelling
Afdeling:
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Werkervaring:
Minstens 1 jaar
Ervaring:
Hoger Onderwijs van het korte type
Referentie:
BNP018063
Missies:

Arval biedt een kwalitatieve dienstverlening aan haar klanten in 29 landen met de hulp van meer dan 6.400 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.100.000 wagens. Arval is één van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Corporate Banking.

 

Om het Corporate segment te benaderen, beschikken we over onze acquisitie afdeling waar potentiële Arval klanten worden geprospecteerd. Van zodra een bedrijf klant wordt bij Arval, dan wordt de samenwerking en het beheer van de klant verder uitgebouwd op één van onze internal sales account teams.  

 

Ter versterking van onze account teams zijn we op zoek naar een internal sales account manager.

 

Wat doe je?

Je komt terecht in een team van enthousiaste sales collega’s die een zeer breed takenpakket vervullen. Je bent verantwoordelijk voor het opbouwen en in stand houden van uitstekende klantrelaties. Indien gewenst verzorgen we voor onze klanten het volledige fleet management proces, te starten bij het informeren van bestuurders over de offerte, de bestelling, de aflevering en de volledige opvolging eens de wagen op de baan is. Dankzij je proactiviteit en commerciële benadering win je het vertrouwen van je klanten en bouw je met hen een echte partnership op. 

 

Je bent het vaste aanspreekpunt voor je klanten en bent regelmatig met hen in contact per mail en per telefoon. Je stelt offertes op en adviseert hen over het juiste voertuig voor elke specifieke situatie, zowel functioneel als fiscaal. Je volgt je gemaakte offertes proactief op en doet er alles aan om de klantentevredenheid en het rendement op je portefeuille te verhogen.

 

Je denkt mee met de klant en werkt indien nodig oplossingen op maat uit. Je volgt lopende zaken op en je verdedigt de dossiers van de klant bij de verschillende afdelingen waarmee je samenwerkt. Je kan hierbij altijd rekenen op actieve ondersteuning en coaching door ervaren collega’s. 

Wie ben je?

  • Je hebt al wat ervaring binnen een commerciële binnendienst of staat te springen om die ervaring op te doen.
  • Je kijkt uit naar een stabiele functie die je dagelijks voldoende variatie en uitdagingen biedt om het ook op lange termijn spannend te houden.
  • Je hebt een dynamische en klantgerichte attitude en kan autonoom en gestructureerd werken.
  • In administratieve uitdagingen vind jij met plezier je weg.
  • Flexibiliteit, een open geest en klantenfocus zijn aangeboren talenten.
  • Je bent goed tweetalig (Nederlands/Frans) en hebt een goede kennis van het Engels.
  • Als je een hoger of universitair diploma op zak hebt, is dat fijn, maar jouw passie en teamgerichte persoonlijkheid zijn minstens even belangrijk.
  • Affiniteit met auto’s, autofiscaliteit en vlootbeheer is een plus, maar geen noodzaak. 

Recruteringsproces

Kandidatuur

.

Preselectie

.

Behandeling

.

Reactie!

.