Business Developer

Zaventem
Vaste aanstelling
Afdeling:
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Werkervaring:
Minstens 1 jaar
Ervaring:
Bachelor of equivalent (>= 3 jaar)
Referentie:
BNP019626
Missies:

Ben je commercieel ingesteld? Ben je een self-starter die graag in teamverband werkt? En maak je makkelijk en op een prettige manier contact met anderen? Dan is de functie van Business Developer echt iets voor jou!

Wat doe je?

Je komt terecht in het bruisende Acquisitie team, waar we in de hoogste versnelling hunten naar nieuwe klanten. Je krijgt je eigen prospectportfolio waar je telefonisch contact mee houdt en aldus een relatie probeert mee uit te bouwen. In nauwe samenwerking met onze business managers proberen jullie om potentiële klanten te overtuigen dat leasen bij Arval een stuk verder gaat dan enkel een auto op de baan te zetten. Jij speelt hierbij de organisatorische rol. Van het eerste contact tot het tekenen van contracten en het bestellen van auto’s: jij regelt het allemaal.

 

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het telefonisch contacteren van potentiële klanten om afspraken in te plannen voor de business managers
  • Het opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes
  • Kwalitatieve ondersteuning bieden bij vragen van potentiële klanten
  • Commerciële opportuniteiten detecteren en benutten
  • Het plaatsen van bestellingen voor onze nieuwe klanten

Wie ben je?

Je hebt al wat ervaring in sales of staat te springen om die ervaring op te doen. Je belt graag, geniet ervan om mensen te overtuigen van de meerwaarde van Arval en haalt voldoening uit het maken van nieuwe klanten. Je bent commercieel en resultaatgericht. Je hebt een zeer goede kennis Nederlands en een goede kennis van het Frans. Je  hebt een Bachelor diploma of gelijkwaardig door ervaring. Dat je geen autotechneut bent, nemen we je helemaal niet kwalijk. Zolang je maar graag met mensen werkt!

 

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een hecht team van 10 waar team spirit één van de belangrijkste pijlers is. Wij bieden je een werkplek waar jouw mening belangrijk is en waar ruimte is voor nieuwe ideeën. Jij bouwt mee aan ons succes, en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daardoor komen op middellange termijn nieuwe carrièremogelijkheden voor je vrij binnen onze organisatie. In afwachting bieden we je alvast een aantrekkelijk salaris aangevuld met interessante extralegale voordelen.

 

Interesse? Herken je jezelf in deze omschrijving en denk je over de nodige capaciteiten te beschikken? Solliciteer dan met je cv én motivatiebrief via de link hieronder. Voor meer informatie over de functie en/of de vereisten kan je terecht bij Vincent Weymans (HR Business Partner) op het nummer 02 240 01 99.