Home > Veelgestelde Vragen

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

 

Aan de slag bij Arval? Hoe zit dat nu juist? Jij vraagt, Arval antwoordt. Zit je toch nog met enkele vragen, neem dan gerust even contact met ons op.

Ik ben net afgestudeerd. Kan ik zó beginnen bij Arval?

Natuurlijk. Toegegeven, je zult niet meteen managing director worden bij Arval, maar een pak functies zijn wel instapklaar voor starters. Dankzij ons uitgebreid pakket opleidingen ga je snel vooruit en groei je door naar de functie van je keuze.

Ik heb al enkele jaren ervaring op de teller. Kom ik ook in aanmerking?

Mensen mét ervaring zijn vanzelfsprekend welkom bij Arval. Meer nog: combineer je ervaring met onze opleidingen en je zit goed voor een stevige carrière!

Ik wil solliciteren bij Arval. Hoe pak ik dat aan?

Online solliciteren kan op drie manieren.

  • Zoek de job van je keuze in de lijst met openstaande vacatures. Klik door naar het sollicitatieformulier en vul dat volledig in.
  • Vind je in die lijst niet de job die bij je past? Kijk dan zeker in het overzicht met gangbare functies (wie doet wat), want naar zulke mensen gaan we vaak op zoek.
  • Nog niet gevonden wat je zocht, maar toch zin om bij Arval te komen werken? Solliciteer dan spontaan via de link "spontaan solliciteren" rechtsonderaan de pagina

 

Hoe verloopt het selectieproces bij Arval?

Bij Arval maken we werk van je sollicitatie. Binnen een week weet je al meer!

Moet ik iets van auto’s kennen?

Dat mag, maar dat moet niet. Als maintenance officer ben je natuurlijk best wel vertrouwd met auto’s en alles wat er bij komt kijken. Maar voor de meeste andere functies zijn je persoonlijkheid en je inzet minstens even belangrijk. Door de kerntaken van elke functie te overlopen  weet je meteen waar je interesses best liggen!

Hoe geraak ik bij Arval?

Via de routebeschrijving op onze contactpagina kom je vanzelf tot bij ons!