Purchase officer (m/v)

Vaste aanstelling
Afdeling:
OPERATION PROCESSING
Werkervaring:
Minstens 2 jaar
Ervaring:
Bachelor of equivalent (>= 3 jaar)
Referentie:
BNP018032
Missies:
Ben jij de persoon die mee wenst te werken bij een onderneming in volle groei, waarbij we jou een plek kunnen bieden in een hecht en actief team die zich ontfermt over de aankoop van nieuwe wagens voor de klantenportefeuilles van onze onderneming.

Wat doe je?

Als Purchase Officer fungeer je als aanspreekpunt van onze afdeling binnen jouw accountteam en het hele Purchase team. Jouw adviserende rol als expert is hierin van belang, zodat jouw directe collega’s correcte feedback naar onze klanten kunnen communiceren. Je bent verantwoordelijk voor de aankoop van de wagens conform de wensen van de klant en door je autokennis ben je in staat om de configuratie van de bestelling te optimaliseren en op zoek te gaan naar de beste prijs kwaliteit verhouding. Offertes van dealers analyseren en de nodige kortingen nakijken/berekenen is helemaal jouw ding. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de opvolging van de bestellingen tot de levering aan de bestuurder. Het contact met onze leveranciers - concessies en toeleveranciers - en onze interne klanten, is van cruciaal belang. Je volgt op of de leveranciers aan onze kwaliteitsvereisten voldoen en neemt dit ook op met de betreffende partij indien dit niet het geval is zodat dit geregistreerd wordt voor het klachtenmanagement. Eenmaal de bestuurders hun wagens in ontvangst genomen hebben, zorgen we eveneens voor de opstart van de contracten naar de klanten toe. Daarbij is nauwkeurigheid en af en toe enig rekenwerk van toepassing. We zorgen daarnaast ook voor de facturatie naar onze leveranciers toe. Je streeft voortdurend naar optimalisatie van de processen en werkwijzen en werkt actief mee om efficiëntie te winnen en om de dienstverlening aan onze klanten uit te bouwen.

Wie ben je?

Je bent in het bezit van een bachelordiploma of gelijkwaardig door ervaring. De autosector is je niet vreemd of je hebt interesse om je te verdiepen in de automotive sector. Aangezien het contact met leveranciers een groot onderdeel is van de functieomschrijving is het van belang dat je jezelf vlot kan uitdrukken in zowel Nederlands als Frans en een basiskennis van het Engels te bezitten. Enkele belangrijke competenties voor de functie:
  • Kwaliteit hoog in het vaandel dragen 
  • Stressbestendig 
  • Positieve werkgeest en teamplayer 
  • Administratief accuraat en nauwkeurig 
  • Autokennis of ervaring in de automotive sector 
  • Initiatiefnemer 
  • Professionalisme zowel naar leveranciers toe als binnen de onderneming

Wat bieden wij jou?

Een uitdagende en gevarieerde functie binnen een dynamisch bedrijf met een menselijke en teamgerichte sfeer. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groeps- en hospitalisatieverzekering, groepsbonus, fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer), …

Recruteringsproces

Kandidatuur

.

Preselectie

.

Behandeling

.

Reactie!

.