Acquisition executive (m/v)

Vaste aanstelling
Afdeling:
SALES DEVELOPMENT
Werkervaring:
Beginner
Ervaring:
Hoger Onderwijs van het korte type
Referentie:
BNP018062
Missies:

Ben je commercieel ingesteld en weet je dat een auto 4 wielen heeft? Ben je een self-starter die graag in teamverband werkt? En maak je makkelijk en op een prettige manier contact met anderen? Dan is de functie van Acquisition Executive echt iets voor jou!

 

Wat doe je?

Je komt terecht in het bruisende Acquisitie team, waar we in de hoogste versnelling hunten naar nieuwe klanten. Telefonische prospectie schrikt je niet af, je krijgt je eigen prospectportfolio waar je telefonisch contact mee houdt en aldus een relatie probeert mee uit te bouwen. In nauwe samenwerking met onze business managers proberen jullie om potentiële klanten te overtuigen dat leasen bij Arval een stuk verder gaat dan enkel een auto op de baan te zetten. Jij speelt hierbij de organisatorische rol. Van het eerste contact tot het tekenen van contracten en het bestellen van auto’s: jij regelt het allemaal.

 

In deze functie ben je onder andere verantwoordelijk voor:

  • Het telefonisch contacteren van potentiële klanten om afspraken in te plannen voor de business managers
  • Het opmaken, uitsturen en opvolgen van offertes
  • Kwalitatieve ondersteuning bieden bij vragen van potentiële klanten
  • Commerciële opportuniteiten detecteren en benutten
  • Het plaatsen van bestellingen voor onze nieuwe klanten

Wie ben je?

Je hebt al wat ervaring in sales of staat te springen om die ervaring op te doen. Je geniet ervan om mensen te overtuigen van de meerwaarde van Arval en haalt voldoening uit het maken van nieuwe klanten. Je bent commercieel, Franstalig met een goede kennis Nederlands of andersom en hebt ten minste een Bachelor diploma. Dat je geen autotechneut bent, nemen we je helemaal niet kwalijk. Zolang je maar graag met mensen werkt!

 

Wat bieden wij jou?

Je komt terecht in een hecht team van 12 personen waar team spirit één van de belangrijkste pijlers is. Wij bieden je een werkplek waar jouw mening belangrijk is en waar ruimte is voor nieuwe ideeën. Jij bouwt mee aan ons succes, en wij investeren in jouw persoonlijke ontwikkeling. Daardoor komen op middellange termijn nieuwe carrièremogelijkheden voor je vrij binnen onze organisatie. In afwachting bieden we je alvast een aantrekkelijk salaris aangevuld met interessante extralegale voordelen.

 

Wie wij zijn? Arval groeit en bloeit: wij zijn de grootste leasemaatschappij in Europa en we durven ook zeggen de beste! Dat maakt ons trots. Trots op onze mensen, die elke dag weer de verwachtingen van onze klanten overtreffen en prachtige resultaten neerzetten. Werken bij Arval is werken op internationaal topniveau, maar wel in een prettige, stabiele werkomgeving met oog voor individuele werknemers.

 

Recruteringsproces

Kandidatuur

.

Preselectie

.

Behandeling

.

Reactie!

.