Arval Driver Care

Car Sharing zonder administratieve rompslomp

Autodelen in uw organisatie is en blijft een kostenefficiënte oplossing, ook binnen de 1,5 meter samenleving. Doordat het mogelijk is om afspraken via het online reserveringssysteem af te stemmen op beschikbaarheid van de auto, is er een optimale bezettingsgraad.

Ook is het gemakkelijk om de hygiëne te waarborgen doordat de eigen smartphone de sleutel is tot de auto en omdat er richtlijnen zijn voor het desinfecteren van de auto na gebruik. Daarnaast is er door de rittenadministratie per gebruiker, in geval van besmetting of ziekte, exact te achterhalen wie met de auto heeft gereden.

 • Wat is car sharing?

  Met Arval Car Sharing geeft Arval het concept carpoolen een nieuwe dimensie. U beheert uw corporate car sharing nu via een slim online platform en een innovatieve app. U hoeft niet langer sleutels te overhandigen, want de gebruikers openen, starten en sluiten hun auto’s via de Arval Car Sharing-app. Arval Car Sharing is een mooi voorbeeld van slim delen en van flexibele, duurzame mobiliteit. De werkgever stelt auto’s ter beschikking en beslist welke werknemers ze mogen gebruiken.

 • Hoe werkt Car Sharing?

  Online reserveren

  Met Arval Car Sharing kunt u altijd en overal een auto reserveren. We ontwikkelden een intuïtief online reserveringssysteem en de gratis Arval Car Sharing-app voor Android en iOS. Met uw pc of smartphone reserveert u dus in een handomdraai.

  U opent, start en sluit de auto via de Arval Car Sharing-app. Sleutels overhandigen is met andere woorden verleden tijd. Geen smartphone? Arval geeft u een chipkaart.

  Arval Car Sharing nieuwe boeking Arval Car Sharing open deuren

  Weg met papierwerk

  De Arval Car Sharing-app zorgt er ook voor dat alle gegevens zorgvuldig worden bijgehouden. De kilometerstand en het brandstofverbruik worden automatisch geregistreerd na elke rit. En in geval van schade kan de betrokken gebruiker die snel en nauwkeurig melden via de app.

  Arval Car Sharing planning

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.