Light Commercial Vehicle

Bedrijfsvoertuigen leasen

Arval beseft maar al te goed dat bedrijfsvoertuigen meer zijn dan een middel om goederen van A naar B te vervoeren. Een bedrijfsvoertuig is een vertrouwd lid van uw team dat u helpt uw bedrijfsopbrengsten te optimaliseren.

Arval Light Commercial Vehicle Lease ondersteunt uw bedrijf met een toegewijd team van experts en oplossingen op maat voor de best mogelijke dienstverlening. Met Light Commercial Vehicle Lease van Arval zijn uw kosten om bedrijfsvoertuigen te leasen volledig transparant, zodat u zich volledig kan concentreren op uw bedrijf. Er zijn geen verrassingen, van de dag dat u uw bedrijfsvoertuig en de uitrusting ervan bestelt tot de dag dat u het terugbrengt.

  • Bedrijfsvoertuigen leasen om uw inkomsten te maximaliseren

    Het toegewijde Light Commercial Vehicle Team geeft u deskundig en onafhankelijk advies om het bedrijfsvoertuig te leasen dat het meest geschikt is voor uw bedrijf. Dankzij ons beheer van aankoop en aflevering kan elke klant met Arval Light Commercial Vehicle Lease profiteren van al onze netwerkovereenkomsten voor de beste prijs-kwaliteitsverhouding. Met een bedrijfsvoertuig op maat, ontworpen volgens de richtlijnen van “Fair Wear and Tear” zijn er geen onverwachte kosten aan het einde van de overeenkomst.

  • Leasen om de continuïteit van uw activiteiten te verzekeren

    Arval weet dat uw bedrijfsvoertuigen de hele tijd onderweg moeten zijn. Ze zijn cruciaal voor uw organisatie. Wij bieden een reeks speciale oplossingen voor bedrijfsvoertuigen om u hierbij te helpen. Een goed beheer van onderhoud en beschikbaarheid in combinatie met onze oplossingen op korte en middellange termijn is daarbij doorslaggevend.

  • Bedrijfsvoertuigen leasen om uw productiviteit te verhogen

    Light Commercial Vehicle Lease van Arval werkt met een toegewijd team van experts. Elke klant heeft een enkel aanspreekpunt. Wij zorgen voor uw voertuigen, zodat u de tijd hebt om u volledig aan uw organisatie te wijden.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.