Pre-Equipment

Pre-equipment

Arval heeft besloten om vanaf 2018 zijn auto’s uit te rusten met de telematica-oplossing Arval Active Link Pre-equipment.

Klanttevredenheid is een belangrijke pijler voor Arval. Daarom willen wij u de nodige informatie geven, zodat u begrijpt hoe we de gegevens die onze telematica-oplossing verzamelt, gebruiken.

 • Welke gegevens verzamelt de pre-equipment?

  Dankzij Arval Active Link Pre-equipment hebben we een beter zicht op de kilometerstand van uw auto. Alle andere gegevens waarover Arval beschikt, zijn anoniem en samengevoegd. De kilometerstand die is opgemeten door de pre-equipment, kunnen we doorgeven aan uw werkgever. Daarnaast beschikken we over gegevens met betrekking tot het gebruik van uw auto (aantal ritten, type weg …), maar deze zijn anoniem en samengevoegd en worden in geen geval doorgegeven aan uw werkgever.

  De gegevens worden gebruikt voor statistische analysedoeleinden. Ze stellen Arval vooral in staat om de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren. Op deze manier kan Arval u in de toekomst auto’s aanbieden die nog beter bij uw gebruik passen of de bijbehorende diensten optimaliseren.

  pre-equipment

  In geval van diefstal maar enkel na ontvangst van het proces-verbaal van de diefstal, kan een derde de gestolen auto lokaliseren via de pre-equipment.

  De bescherming van uw persoonsgegevens is uiterst belangrijk voor Arval en u kan er dan ook zeker van zijn dat alles in overeenstemming is met de huidige wetgeving. We hebben bovendien een ISO-27001-certificering verkregen voor onze telematica-oplossing Arval Active Link Pre-equipment.

 • Meer informatie over pre-equipment

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.