Arval Active Link

Wat is Arval Active Link?

Wilt u uw wagenparkbeheer nog efficiënter inrichten en altijd en overal zicht hebben op de rijprestaties van de auto’s in uw wagenpark? Arval biedt u de uitgebreide telematicaoplossing Arval Active Link, waarmee u in een handomdraai de realtime gegevens van uw wagenpark monitort en analyseert. U ontvangt bijvoorbeeld meldingen bij een ongeval of diefstal, kan werkopdrachten toewijzen en krijgt inzicht in het gebruik en rijgedrag van elke werknemer. Zo bespaart u kosten, behaalt u meer efficiency in uw wagenparkbeheer en haalt u vlotter de organisatiedoelstellingen op het gebied van veiligheid en MVO. In onderstaande video leggen wij uit hoe Arval Active Link werkt.

 •  

   

  Arval Active Link voordelen

 • Wat zijn de voordelen van Arval Active Link voor u als werkgever?

  • Kostenbeheersing: het rijgedrag beïnvloeden, het autobeheer aanpassen, de bezettingsgraad optimaliseren
  • Meer efficiency: productiviteit van werknemers onderweg, dynamische aansturing van werknemers
  • Compliance: veiligheid van werknemers, maatschappelijk verantwoord ondernemen
 • Wat zijn de voordelen van Arval Active Link voor uw werknemers?

  • Privacy: de gegevens van privéritten zijn afgeschermd; de gebruiker geeft zelf aan in Arval Active Link welke ritten zakelijk of privé zijn.
  • Productiviteit: realtime inzicht in rijgedrag via smartphone, automatische ritregistratie
  • Veiligheid: proactief onderhoud van de auto dankzij meldingen, waarschuwing bij diefstal, GPS-positionering bij ongeval of diefstal
 • Arval Active Link-modules

  Arval Active Link bestaat uit verschillende modules. De basismodule omvat een geavanceerd ritregistratiesysteem. De box meet de rijstijl aan de hand van verschillende sensoren en is uitgerust met een GPS-module en een datalink naar het Arval Active Link-platform. Dit platform verstrekt voor elke medewerker informatie over de rijstijl, het brandstofverbruik en de gebruiksintensiteit van de auto. De basismodule van Arval Active Link kost EUR 3,00 per maand en aangesloten auto.

   

  Active Journey van Arval Active Link

  Met de module Active Journey van Arval Active Link volgt u de productiviteit van uw medewerkers op de voet en ziet u direct de uitsplitsing tussen zakelijk en privé gereden kilometers. De positie van de auto wordt bij iedere start en stop door middel van GPS bepaald. Bij privéritten wordt deze informatie niet gedeeld met de werkgever. Zo blijft de privacy gewaarborgd.

   

  Active Routing van Arval Active Link

  Wilt u zien waar al uw auto’s zich bevinden? Kies dan voor de module Active Routing van Arval Active Link met continue plaatsbepaling via GPS. U kan eenvoudig opdrachten toewijzen aan medewerkers, want u weet altijd wie zich waar bevindt.

   

  Active Pooling van Arval Active Link

  Met deze module van Arval Active Link was deelauto’s beheren nog nooit zo gemakkelijk. Door middel van een aanvullende RFID-reader en -tag melden bestuurders zich aan voordat zij de auto starten. Hiermee hebt u per bestuurder inzicht in het gebruik en de rijstijl.

  De optionele modules van Arval Active Link kiest u op basis van uw organisatiebehoefte en kosten EUR 2,00 per module per maand en aangesloten auto. Wij zoeken graag samen met u uit welke opties het meest geschikt zijn om uw voordelen te maximaliseren.

 • Hoe wordt mijn privacy beschermt als mijn wagen uitgerust is met de Arval Active Link Box?

  Als uw auto is uitgerust met Arval Active Link Box, worden er voornamelijk gegevens met betrekking tot het gebruik van de Arval-auto verzameld en verwerkt voor de bedrijfsdoeleinden van Arval. Deze gegevens zijn bijvoorbeeld: kilometerstand, tijdsgegevens, technische waarschuwingen …

 • Interesse in Arval Active Link?

  Is Arval Active Link dé oplossing voor uw onderneming? Benieuwd wat de tool concreet voor u en uw werknemers kan betekenen? Dan komen we graag langs voor een uitgebreide presentatie. Bel ons op 022400199 en download onze infobrochure.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.