Citroën Grand C4 SpaceTourer

of gelijkwaardig

Beschrijving van de Gezinswagen

We bezorgen u meteen een op maat gemaakt voorstel. Daarna staat uw wagen binnen de 48 uur vertrekkensklaar voor uw deur, zodat u onbezorgd de baan op kan.

De wagen korter of langer nodig?

Eén telefoontje volstaat om uw contract aan te passen. En rijdt u toch meer dan voorzien, dan betaalt u eenvoudigweg EUR 0,16 per kilometer buiten uw contract. Zo blijft u mobiel en houdt u alle kosten mooi onder controle. Wist u trouwens dat u meteen gebruik kunt maken van het volledige dienstenpakket van onze Operationale Leasing? Zo bent u zeker van een topservice én een flexibel leasecontract!

 • 6 diensten inbegrepen
  Onderhoud en reparatie

  Alle kosten van onderhoud en reparaties, voor zover u als bestuurder de wagen gebruikt als goede huisvader.

  24/7 Europese pechverhelping

  Pechverhelping of sleepdienst voor de wagen 24u/24 en 7d/7

  4-seizoenenbanden

  We voorzien 4-seizoenenbanden tijdens de volledige looptijd van het contract. Een goede balans tussen zomer- en winterbanden, zonder de noodzaak de seizoensbanden te wisselen.

  Verzekeringen

  Arval kan de BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering regelen voor u.

  Voertuigschade

  Onze dienst Perfecta neemt het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen tenlaste, steeds mits het betalen van een eigen risico-bedrag.

  Vervangwagen

  Een vervangwagen (één categorie lager) zal uw mobiliteit op elk moment  garanderen, indien u langer dan 24u geïmmobiliseerd bent.

 • Melissa

  4 maanden per jaar rekenen we op Arval

  Ons bedrijf in de Antwerpse haven heeft elk jaar na de zomer extra drukke periodes te verwerken. Aangezien de rest van het jaar veel rustiger is, hebben we gedurende 4 maanden steeds extra camionettes nodig. Zodoende moeten we geen eigen wagens aan de kant moeten laten staan de rest van het jaar.
  Melissa, administratief bediende, Stabroek
 • Jessica

  Tussenoplossing van 3 maanden

  Toen ik een contract afsloot voor een lange termijn operationele leasing, kreeg ik het bericht dat mijn volledig geconfigureerde wagen na 3 maanden zou geleverd worden. Aangezien ik snel de baan op moest, stelde Arval me een zeer goede tussenoplossing voor: een korter termijn contract van 3 maanden. Volgende maand lever ik gewoon de ene wagen in voor de andere!
  Jessica, zaakvoerder boekhoudkantoor, Sint-Niklaas
 • Simon

  Als starter geen grote risico's nemen

  Vorig jaar startte ik mijn mobiele kapperszaak en daarvoor wou ik geen grote financiële risico's nemen door direct een auto aan te kopen. Arval bood me direct een perfecte oplossing aan die geen groot kapitaal kostte: een korte termijn operationele leasing van 1 jaar. Dit jaar loopt dit contract af en ben ik van plan een lange termijn contract aan te gaan voor een iets grotere wagen.
  Simon, kapper aan huis, Luik