Home > Pre-equipment

Pre-equipment

Als onderdeel van haar diensten heeft Arval besloten om vanaf 2018 haar wagens uit te rusten met een telematica-oplossing genaamd Arval Active Link Pre-Equipment.

Klanttevredenheid is een belangrijke pijler voor Arval en daarom willen wij u de nodige informatie geven om te begrijpen hoe de gegevens die door onze telematica-oplossing worden verzameld, worden gebruikt. 

De verzamelde data

  • Dankzij Arval Active Link Pre-Equipment hebben we een beter zicht van de kilometerstand van uw wagen. Dit zijn de enige gegevens waarover Arval beschikt die niet anoniem en samengevoegd zijn. Deze kunnen doorgegeven worden aan uw werkgever. Daarnaast beschikken we over gegevens met betrekking tot het gebruik van uw wagen (aantal ritten, type autobanen …) maar deze zijn anoniem en samengevoegd en worden in geen geval doorgegeven aan uw werkgever.
  • Deze gegevens worden gebruikt voor statistische analysedoeleinden. Ze stellen Arval vooral in staat om de kwaliteit van de geleverde diensten te verbeteren. Op deze manier kan Arval u in de toekomst wagens aanbieden die nog beter aangepast zijn aan uw gebruik of om de bijbehorende diensten te optimaliseren.

pre-equipment

  • In geval van diefstal van de wagen en enkel na ontvangst van de proces-verbaal van de diefstal, kan een derde de gestolen wagen lokaliseren.

De bescherming van uw persoonsgegevens is essentieel voor Arval en u kunt er dan ook zeker van zijn dat alles in overeenstemming is met de huidige wetgeving. We hebben bovendien een ISO-27001-certificering verkregen voor onze telematica-oplossing.

>> Ontdek de telematica-oplossing Arval Active Link

> Raadpleeg onze veelgestelde vragen over Pre-Equipment

> Lees de Data Protection Notice