Home > ASX Information

ASX Information

Arval Connect

Uw gepersonaliseerde omgeving om uw leven te vereenvoudigen.

U raadpleegt al uw wagenparkinformatie en belangrijkste automotive nieuws direct online. Bekijk bijvoorbeeld uw agenda met leveringen van nieuwe wagens of andere nuttige documenten. Bovendien biedt Arval Connect u speciaal geselecteerde video's met het laatste nieuws uit de auto-industrie. Zo bent u altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen om uw bestuurders te begeleiden in hun wagenkeuze.

Arval Fleet View

Uw hele wagenpark in één oogopslag.

Bekijk snel de belangrijkste indicatoren van uw wagenpark!

Arval Mobile+ voor bestuurders

Altijd alle essentiële gegevens op zak.

Met de web-based app raadpleegt u eenvoudig uw contractdetails met betrekking tot uw wagen. Bovendien neemt u met één druk op de knop contact op met uw persoonlijke accountmanager.

Arval Drive Challenge

Deze mobiele game moedigt positief rijgedrag aan onder uw bestuurders. Met behulp van een inventieve app wordt de rijvaardigheid op drie punten gemeten: acceleratie, remmen en snelheid. Doordat bestuurders elkaar uitdagen om hogere scores te behalen, verbetert hun rijgedrag. Als de resultaten positief zijn, verzamelen bestuurders punten en stijgen zo in het klassement. Ook dragen ze hiermee bij aan uw MVO doelstellingen.

 

Als u vragen heeft, neem dan contact met ons op via 02 240 01 99 of per e-mail.