Home > Kerstactie

Kerstactie

Renting bij Arval, dat is op beide oren slapen.

Renting is méér dan enkel leasen
Als ondernemer moet u rekening houden met allerlei (onvoorziene) omstandigheden. Laat uw mobiliteit daarom een vaste waarde zijn. Vertrouw op Arval en haar Rentingpakket. U focust op de kern van uw zaak. En wij zorgen dat u altijd en overal mobiel bent. Dat is Renting bij Arval.

Zorgeloos van begin tot eind
Naast een voordelige prijs rekent u op een waaier van diensten die u het leven makkelijker maken. U kiest zelf de looptijd van het contract en de kilometers die u wenst te rijden. Einde contract? Lever dan de oude wagen in en kies simpelweg uw volgende wagen. U verspilt dus geen tijd tijdens de switch. Altijd en overal mobiel, Daar gaan we voor.

De Fiat 500 Pop Star voor slechts €239/maand!

Tijdelijke aanbieding!
Tussen kerstmis en nieuwjaar geniet u van een extra voordelig tarief. U sluit dit contract af vanaf 239€ per maand bij een contract van 36 maand met 10.000km/jaar. Haast u, op 31 december stopt deze actie! Vraag dus voor het nieuwe jaar een offerte aan om van deze promotie te genieten. Uiteraard omvat deze prijs alle Rentingdiensten die van dit contract een totaaloplossing maken. Meer details vindt u onderaan deze pagina.

Sneller op (de) weg!
Neemt u de standaardconfiguratie, dan bent u vliegensvlug mobiel. Dankzij onze wagens in stock kan u meteen de baan op. Deze voorraad is beperkt, dus snel zijn is de boodschap!

Tijdelijke kerstactie: iPhone 7 Black 32gb inclusief!

Altijd mobiel én bereikbaar
Vraag een offerte voor de Fiat 500 Pop Star aan vòòr 31 december 2016 en ontvangt een speciale korting op een iPhone 7 Black 32GB voor slechts €15 per maand (op basis van een 36-maandencontract.) met smartphone ter waarde van €634 (excl. btw) bent u niet enkel mobiel, maar ook overal bereikbaar! Wenst u liever geen smartphone in het pakket? Dan verminderen we voor u de maandelijkse leaseprijs met €15 (exclusief btw, op basis van een 36-maandencontract.) Zo geniet iedereen van een zalige kerst.

Eind goed, al goed!
U huurt de smartphone met het voertuig totdat het contract afloopt. Op dit moment nemen we de wagen van u terug over, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken over de herverkoop. U mag dan kiezen of u de iPhone terug inruilt of hem overkoopt voor €1.

Details van de promotie

Alle details van deze kerstactie vindt u haarfijn uitgelegd via de onderstaande veelgestelde vragenlijst. Zit u toch nog met vragen of twijfels? Praat er dan even over met onze experts. U bereikt hen via e-mail of bel naar 02/240.01.99

 

Voor wie is deze actie bedoeld?

Voor kleine ondernemingen, zelfstandigen of vrije beroepen.

Wat als ik het contract vroegtijdig wil stopzetten?

Op basis van de contractvoorwaarden betaalt u een som per dag dat het contract vroeger wordt stopgezet. De iPhone kan u inleveren samen met de wagen. Wenst u de iPhone te houden, betaalt u de resterende som van het leasebedrag.

Wanneer wordt de iPhone geleverd?

Deze wordt besteld zodra de wagen besteld is. Dan hangt het af van de deadline vastgelegd door de leverancier van de smartphone.

Kan ik een ander model van FIAT of uitvoering kiezen?

Natuurlijk. Voor deze actie geniet u van een zeer scherpe prijs op het voorgestelde model, maar ook op het hele Fiat 500 gamma. Contacteer ons voor een offerte op maat.

Kan ik een andere versie van de iPhone kiezen?

Nee. Deze kerstaanbieding geldt enkel voor het voorgestelde model. (iPhone 7 Black 32gb)

Wat als ik een andere kilometrage of looptijd wil?

Dat kan. Stuur ons uw voorkeur door en wij bezorgen u een op maat gemaakte offerte met aangepaste leaseprijs.

Hoe wordt de kost van de iPhone in de maandelijkse leaseprijs berekend?

U profiteert van onze onderhandelingen op zowel de leaseprijs van zowel de wagen als de iPhone. Deze wordt gewaardeerd op €500 exclusief btw, ofwel €15 (ex btw) per maand. Wenst u een kortere of langere leaseperiode, dan passen we de huurprijs evenredig aan.

Wat als de iPhone defect of beschadigd is, of gestolen?

Deze zaken worden beheerd door de leverancier van de iPhone, waar u contact mee kan opnemen indien nodig. Uiteraard staan ook wij klaar voor u.

Kan ik deze wagen bestellen zonder de iPhone?

Absoluut. Dan verminderen we de huur tot de waardering van de iPhone (bijvoorbeeld +/- € 15 voor een 36-maanden contract wordt dan € 224 in plaats van € 239 per maand).

Ben ik eigenaar van de iPhone?

Neen. Net zoals de wagen huurt u de smartphone zolang het contract loopt. Op het einde van het contract kan u de iPhone overkopen voor een symbolische euro. Wij  sturen u een officieel factuur op. Zo wordt u eigenaar van de iPhone.

Hoe wordt de leaseprijs berekend?

De huur van € 239 per maand exclusief btw is gebaseerd op een looptijd van 36 maanden en 10000 km per jaar, inclusief alle diensten in verband met het gebruik van het voertuig en de verhuur van de iPhone. U kunt kiezen uit een andere looptijd, een andere kilometerlimiet of een uitgave van de FIAT 500. Elke wijziging op het aangeboden pakket zorgt voor een stijging of daling van de voorgestelde leaseprijs.