Home > Mobilitycard

Arval Mobility Card

ARVAL MOBILITY CARD: DÉ MOBILITEITSKAART VOOR AL UW MEDEWERKERS

Met de Arval Mobility Card kunt u gebruikmaken van verschillende mobiliteitsdiensten. Deze diensten zijn door uw werkgever eenvoudig in en uit te schakelen en per medewerker in te stellen. Met de kaart worden zakelijk reizen eenvoudig geregeld, betaald en geregistreerd. Via Arval Mobility Card activeert u uw kaart.

 

                    

Download nu de app

    

 

De Arval Mobility Card

De Arval Mobility Card is een mobiliteitskaart die de mogelijkheid biedt om per gebruiker een budget en mobiliteitsopties in te stellen. Het ingestelde budget wordt maandelijks op de kaart aangevuld. Wanneer de gebruiker met de kaart betaalt, gaat dit van het maandelijkse budget af. Hiermee is de kaart geschikt voor gebruikers mét en zónder leasewagen. De Arval Mobility card wordt aangeboden in samenwerking met Xximo.

De Arval Mobility Card vormt samen met Arval Mobility Link hét antwoord op al uw mobiliteitsvragen.

 

 

De verschillende mobiliteitsopties

Met de Arval Mobility Card kan uw medewerker gebruikmaken van verschillende diensten. Een greep uit de verschillende opties:

Openbaar Vervoer

De Arval Mobility Card kan gebruikt worden voor trein, tram, metro en bus. U koopt uw ticket met de Arval Mobility Card ofwel bij de automaat in het station, ofwel vooraf online, ofwel met de Milo app. Snel en eenvoudig. Liever met de fiets? verschillende fietsnetwerken kan u ook via de kaart instellen.

Lees hier meer over de opties voor openbaar vervoer.

Tanken en elektrisch laden

Via de Arval Mobility Card kunt u tanken bij meer dan 2000 Belgische tankstations. U kunt de gebruikers de mogelijkheid geven om ook in het buitenland te tanken, op meer dan 46000 locaties. In binnen- en buitenland kan de gebruiker elektrisch laden bij de publieke laadpunten.

Parkeren

Met uw Mobility Card kunt u in heel Europa betalen in parkeergarages. Bij parkeren op straat accepteren veel parkeerautomaten de Arval Mobility Card en in meer dan 200 steden in de Benelux is betalen per minuut mogelijk door de parkeeractie te starten en te stoppen met de mobiele applicatie. In België kan je bij onder andere alle Q-park en Internparkings terecht met je mobiliteitskaart.

 

Benieuwd wat nog mogelijk is? Het volledige netwerk vindt u hier

 

Waar kunt u de Arval Mobility Card gebruiken?

Via Arval Mobility Card kunt u zien van welke diensten u gebruik mag maken. Wilt u meer informatie over de verschillende mobiliteitsdiensten? Kijk dan op de website van XXImo.

Heeft u vragen over de Mobility Card? Contacteer ons Driver Care team:

            Tel. +32 (0) 2 240 01 88
            Email: drivercare.be@arval.be