Home > Sme > Ladolcevita

ladolcevita

Ontdek onze selectie wagens aan uitzonderlijke kortingen en (her)ontdek het leven!

Arval en Fiat Chrysler Automobiles hebben de handen in elkaar geslagen. Het resultaat? Een uitzonderlijke selectie wagens die perfect aansluit bij uw verwachtingen. Naast de gebruikelijke diensten en voordelen die u standaard bij onze rentingformule aangeboden krijgt, geniet u van een mooie korting op de aangeboden modellen. Dit vertaalt zich in een lage vaste maandelijkse leaseprijs. Ontdek de selectie op deze pagina en vraag snel een offerte aan onderaan de pagina, of contacteer ons op 022400199.

ABARTH 124 SPIDER 1.4 MULTIAIR 170 PK

Prestaties in topvorm

De volledig nieuwe Abarth 124 Spider vestigt nieuwe normen. De transmissie ontwikkeld in samenwerking met het Abarth Racing Corse-team levert een dynamische rijervaring af, zowel in de handgeschakelde als de automatische versies.

FIAT TIPO STATION WAGON 1.3 MULTIJET 95 PK

De Fiat Tipo Station Wagon: het comfort en het karakter van Tipo, met alle nodige ruimte voor uw gezin. De ideale break voor wie ruimte zoekt... om zich te kunnen aanpassen aan al uw behoeften.

ALFA ROMEO GIULIA 2.2 JTDM 136 PK

100% zorgeloos rijplezier, overal en altijd.

           

Zoals elke Alfa Romeo biedt de nieuwe Giulia een veilig rijgedrag dat de bestuurder vertrouwen geeft om compromisloos van het rijden te genieten. Zijn hoge prestatieniveau vertaalt zich één op één in een fascinerende rijbeleving die alle ruimte biedt voor passie en emoties. Deze eigenschappen dankt hij aan zijn mechanische specificaties: achterwielaandrijving, een optimale gewichtsverdeling, geavanceerde wielophanging en een voor zijn klasse ongekend gunstig gewichts/pk-verhouding.

MASERATI LEVANTE 3.0 D V6 275 CV

De Maserati onder de SUV's.

Van zachtheid tot stormkracht in een oogwenk. Net als de mediterrane wind waarnaar hij is genoemd, werd de Maserati Levante ontworpen om zich moeiteloos aan te passen aan elke situatie.