Lichte bedrijfswagens

Wat is het?

Bij Arval begrijpen we maar al te goed dat u uw bestelwagen wilt configureren naar uw wensen, en vooral de behoeften van uw onderneming. Dat is perfect mogelijk. Wij zorgen dat alles in goede banen wordt geleid. U kunt ook altijd rekenen op specifiek en deskundig advies, inbegrepen bij leasen voor lange termijn bij Arval.

Hoe werkt het?

Advies

Voordat u een bestelwagen gaat leasen is het aan te raden om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze business managers. Als u al een bestaande vloot heeft, kan Arval de vloot analyseren, behoeften identificeren en oplossingen op maat voorstellen.

 

Configureren

Bij Arval kan u uw eigen bestelwagen samenstellen. Een greep uit ons aanbod:

 

Laadruimte
Genoeg laadruimte voor uw transport. Wij hebben de oplossing voor uw vervoer: elektronica, meubels, verhuisbedrijven, kleding etc.
 

Laden en lossen
Voor elk type wagen een geschikte laadruimte, voor o.a. de bouw, wegenonderhoud en transport machines.
 

Koelinstallaties
Arval biedt hoogwaardige technologie om de koelketen niet te onderbreken. De oplossing voor: zuivelfabrieken, vlees, thuis voedsel afleveren, vis vervoer, catering of het ziekenhuis maaltijden, vervoer voor diepvriesproducten en ijs.
 

Hoogwerkers
Maximale veiligheid voor het werk zonder steigers. De oplossing voor: gemeenten, openbare verlichting, het snoeien van bomen, reclameborden, gebouwen, tunnels en wegenonderhoud op hoogte.
 

Speciaal transport
Speciaal transport: de oplossing voor gemeentelijke milieudiensten, privé transport en speciaal afval.
 

Hulp verlenen
De perfecte wagen om onderweg hulp te verlenen in elke situatie.De oplossing voor reparatie- en carrosseriebedrijven en verhuisbedrijven.

Meer weten?

> Bel ons op 02 240 01 99, contacteer ons via info@arval.be of stel je vraag online