Home > Sme > Remarketing

Remarketing

Wilt u eigenaar worden van uw leasewagen? Of bent u op zoek naar een betrouwbare maar vooral betaalbare ex-leasewagen, mét onderhoudshistoriek en één jaar garantie? Dan heeft Arval dé oplossing voor u. Ook professionele opkopers kunnen bij ons terecht. gelieve uw keuze hieronder te maken.

Kom alles te weten over ons uitgebreid aanbod aan (ex)leasewagens!

Sales to driver

Wenst u uw huidige leasewagen over te kopen? Of misschien heeft een vriend of familielid wel interesse? U heeft de kans om op korte tijd eigenaar te worden van uw leasewagen, en dat zonder de sleutels te moeten afstaan. U behoudt de wagen doorheen heel het proces. Meer nog; wij kunnen u een overnameprijs bezorgen binnen de 72 uur, geheel vrijblijvend. Waar wacht u nog op!

Ontdek wat het u zou kosten!

Bij Arval begrijpen we maar al te goed hoe belangrijk uw tijd én mobiliteit is. Contacteer ons vandaag nog en u krijgt al de informatie die u nodig heeft binnen de 72 uur. We begeleiden u van begin tot einde van het overnameproces. Bovendien blijft onze overnameprijs tot drie maanden lang geldig. Dit geeft u voldoende tijd om uw beslissing te maken.

Van het moment dat u aangeeft uw leasewagen te willen overkopen, kan dit al geregeld zijn op 2 weken tijd. Bovendien behoudt u de controle over uw leasewagen, zodat u geen vervangwagen of andere oplossing moet zoeken tijdens het overname proces! Wacht niet en contacteer ons vandaag!

 

Sales to individual

Arval maakt voor u wekelijks een selectie uit de lease auto's die ingeleverd zijn. Deze wagens zijn goed onderhouden en hebben een acceptabele kilometerstand.

Deze selectie bieden we aan op een aparte website, Arval Exlease. Op deze website kan u selecteren op merk, model en tal van andere variabelen. Zo vindt u snel waar u naar op zoek bent. De selectie wordt wekelijks aangevuld, dus kom geregeld een kijkje nemen. Vindt u niet meteen wat u zoekt? Neem dan zeker contact op met ons remarketingteam en samen gaan we op zoek de geschikte ex-leasewagen.

Waarom kiezen voor een ex-leasewagen?

Naast het feit dat u een wagen koopt van een echte wagen- en mobiliteitsexpert, geniet u van tal van voordelen bij de aankoop van een exleasewagen, waaronder:

  • gedetaileerde onderhoudshistoriek
  • Gecontroleerd op 53 punten
  • één jaar garantie op eender welke ex-leasewagen
  • voor verkoop een zeer grondige wasbeurt ondergaan door een professionele kuisploeg.

 

Nog niet overtuigd? Lees hier welke voordelen u nog te wachten staan!

Sales to professional

Aan het einde van een leasecontract verkoopt de Arval groep zijn wagens grotendeels aan professionele klanten. Hierdoor zijn sinds 2012 al meer dan 150.000 wagens te koop aangeboden. Door elk mogelijk kanaal te gebruiken tracht de Arval groep zo efficient mogelijk de tweedehandsmarkt te bereiken.

Om dit proces te vergemakkelijken, vooral dan voor professionele opkopers, heeft de Arval groep een internetplatform opgericht, dat gedeeld wordt door al zijn Europese entiteiten. Dit platform, genaamd MotorTrade, focust op transparantie en eenvormigheid van hoe deze wagens worden aangeboden. Zo bereikt ons aanbod alle uithoeken van Europa, en kan er naar hartelust online gekocht worden.

Klik hier, of selecteer de Professional Reseller optie bovenaan om alles te weten te komen over Motortrade.