Home > Sme > Waarom Renting

Waarom Renting?

Rij met een wagen die aan al je behoeften voldoet

What is renting

WAT IS RENTING?
 

Een aanbod dat het voertuig en alle diensten omvat die verband houden met het gebruik ervan voor een vaste maandelijkse huurprijs.

 

Renting is een operationele leasing die speciaal is ontworpen voor bedrijven, zelfstandigen en freelancers die één of meerdere voertuigen hebben, met een maximum van 10.

Met Renting profiteert u van een voertuig en een waaier aan diensten die inbegrepen zijn in uw maandelijkse huurprijs. Dit omvat diensten die essentieel zijn voor een goed onderhoud van het voertuig, maar zorgt er ook voor dat u zorgeloos kan rijden. Wij managen alles!

Aan het einde van het contract kan u de samenwerking stopzetten, een nieuwe wagen kiezen zonder dat u zich zorgen moet maken over de wederverkoop van de oude, of de huidige wagen overkopen aan een zeer gunstig tarief.

 

Waarom is renting interessant voor mij?

Omdat ik mijn focus op mijn business kan houden

Bij Arval zijn we ervan overtuigd dat elk bedrijf zijn tijd en energie moet besteden aan het ontwikkelen van zijn kerntaken. Onze kerntaak is om de risico's en het beheer van uw voertuig te beheren.

 

 

Omdat ik de uitgaven van mijn onderneming wil optimaliseren

Dankzij Renting heeft u een klare kijk op de uitgaven van uw wagenpark. Van begin tot einde contract betaalt u een vast bedrag, dat wij samen met vastleggen, aangepast aan uw behoeftes maar ook aan uw beschikbaar budget.

 

 

Omdat ik in alle omstandigheden mijn mobiliteit wil waarborgen

Arval begrijpt dat elke minuut in uw bedrijf telt, dus streven we ernaar om in geval van panne of ongeval, u snel en efficiënt bij te staan om opnieuw mobiel te zijn.

 

 

Omdat ik risico's wil beheren en minimaliseren

Een vaste huurprijs zorgt voor geen onvoorziene kosten in geval van ongeval of schade. Arval heeft meer dan 25 jaar ervaring in het beheer van voertuigen en aanverwante risico's, zowel tijdens het contract (panne, ongeval, onderhoud, garanties) en einde contract (schade, secundaire markt, nieuwe technologieën). Kortom, we zorgen voor alles zonder extra kosten voor onze klanten.

 

Overtuigd?


ONTDEK VANDAAG NOG ONZE PROMOTIES