Opel Grandland X

1.2 96kW Edition
370
+ btw per maand
No available price, please contact us

Looptijd
60
maanden
Kilometrage
10000
km/jaar


Verzekeringen: in onze offerte zijn verzekeringen geregeld via Arval inbegrepen (t.w.v. EUR 52,66: BA-verzekering (EUR 47,29), Rechtsbijstand (EUR 2,79), Bestuurdersverzekering (EUR 2,58)). Meer informatie over de verzekeringen en Arval als verzekeringstussenpersoon vindt u hier. Regelt u de verzekeringen zelf en wenst u een offerte zonder verzekeringen, contacteer ons.

Foto’s van voertuigen zijn louter ter illustratie en kunnen van het aangeboden voertuig afwijken. De opsomming van vermelde opties heeft voorrang op de afgebeelde foto’s.


inbegrepen diensten

inbegrepen diensten


Onderhoud en reparatie

Alle kosten van onderhoud en reparaties, voor zover u als bestuurder de wagen gebruikt als goede huisvader.

24/7 Europese pechverhelping

Pechverhelping of sleepdienst voor de wagen 24u/24 en 7d/7

Winter- en zomerbanden

Vervanging van winter- en zomerbanden tijdens de volledige looptijd van het contract

Verzekeringen

Arval kan de BA-verzekering, rechtsbijstandsverzekering en bestuurdersverzekering regelen voor u.  

Vervangwagen

Een vervangwagen (één categorie lager) zal uw mobiliteit op elk moment garanderen, indien u langer dan 24u geïmmobiliseerd bent.

My Arval app

Met de My Arval app heeft u alle informatie over uw leasewagen bij de hand.

Voertuigschade

Onze dienst Perfecta neemt het risico op schade, totaal verlies of diefstal van de wagen tenlaste, steeds mits het betalen van een eigen risico-bedrag.


Beschrijving van de Opel
Vraag een lange termijn offerte aan.

Heeft u een wagenpark groter dan 10 auto's?
Bent u een klant van BNP Paribas Fortis of Fintro?
Image CAPTCHA
Enter the characters shown in the image.
{"event":"custom_event","event_category":"tunnel","event_action":"submit_ko","event_label":"Opel::::1.2 96kW Edition::369.63"}
{"event":"custom_event","event_category":"tunnel","event_action":"submit_ok","event_label":"Opel::::1.2 96kW Edition::369.63"}
 • Bart

  Zo gemakkelijk

  Na mijn studies aan de Universiteit Gent besloot ik om zelfstandig vertaler te worden. Tegenwoordig werk ik als vertaler geregeld bij mijn klanten op kantoor maar had nog geen auto aangekocht. Een investering van 20.000 eur zag ik niet zitten in mijn eenmanszaak, dus kwam ik al snel bij de all-in operationele leasing van arval terecht. Zo gemakkelijk!
  Bart, zelfstandig vertaler, Mariakerke
 • Jacques

  Gegarandeerde mobiliteit voor mijn KMO

  Onze onderneming groeide de laatste jaren van 5 naar 15 mensen. Bijna al deze werkkrachten zijn tewerk gesteld bij andere bedrijven als consultant dus moeten ze steeds mobiel zijn. Aangezien ikzelf nu meer bezig ben met het coachen van deze mensen, laat ik het beheer van onze KMO-vloot over aan Arval.
  Jacques, zaakvoerder, Brussel
 • Marjolein

  Dezelfde voordelen als voor mijn vorige bedrijfswagen

  Jaren geleden had ik als werknemer bij een mediabedrijf een bedrijfswagen als extralegaal voordeel. Toen ik onlangs zelfstandige freelancer werd, ging ik direct op zoek naar een soortgelijke all-in oplossing voor mijn bedrijfswagen. Bij Arval geniet ik nu dezelfde voordelen als voorheen. En dat op 1 factuur!
  Marjolein, Project Manager, Antwerpen