Werken bij Arval

 • Wie is Arval?

  Dochtermaatschappij van BNP Paribas

  Arval is onderdeel van de internationale bank BNP Paribas, de eerste bank van de eurozone. Wij zijn gespecialiseerd in het beheren van wagenparken van kmo's en multinationals. Van personen- tot bedrijfswagens, en dat voor alle merken en alle sectoren. Arval heeft sinds de start een enorme groei gekend en staat inmiddels aan de top van leasemaatschappijen in België. Vandaag beheren meer dan 380 enthousiaste medewerkers ruim 65.000 voertuigen.

  Arval in de wereld

  Verhuur op lange termijn

  Bij operationele leasing huurt een bedrijf/ klant één of meer voertuigen voor een vooraf vastgelegde periode en voor een vooraf bepaald aantal kilometers. In ruil daarvoor betaalt de klant een maandelijks bedrag. Naast hun maandelijkse financiering kiezen onze klanten wat ze aan Arval willen uitbesteden: onderhoud en herstellingen, banden (winter- en zomerbanden), verzekeringen, vervangwagen, pechverhelping en zelfs tankkaarten. Ze mogen zelfs kiezen in welke garage de aankoop en het onderhoud plaatsvinden.

   

  Filosofie

  We kunnen onze filosofie als volgt samenvatten:

  "We willen alle taken rond het wagenpark van de klanten zo veel en zo efficiënt mogelijk uit handen nemen en de autokosten duidelijk en beheersbaar maken."

  Ga voor meer informatie over Arval naar www.arval.be.

 • Account Teams

  Specialisten

  Al onze Sales- en Operationsmedewerkers werken in account teams. Een dergelijk team bestaat uit verschillende specialisten; van een accountmanager en een purchase officer tot een maintenance- en verzekeringsspecialist ...

  Account team

  Teamwork

  Door in team te werken, weet je sneller wat er zich in een ander departement afspeelt. Je kunt sneller overleggen met collega's van andere departementen en gemakkelijker de juiste beslissingen nemen. Een unieke manier van werken, waardoor iedereen de zowat 4.000 wagens van zijn team optimaal kan beheren! Bovendien zijn er een aantal departementen die niet fysiek in een account team geïntegreerd zijn maar uiteraard een even belangrijke rol spelen.

 • Werken bij Arval

  De kracht van een groot bedrijf

  Arval is een groeiende onderneming die actief is in een veranderende activiteitensector en daarbij kan rekenen op de steun van BNP Paribas, een solide en wereldwijde bankgroep.
   

  De dynamische sfeer van een kmo

  Toch blijft Arval een kleinschalig bedrijf, waar het prettig werken is. Je vindt er de dynamische en persoonlijke sfeer van een kmo terug: werk in kleine teams, vlakke hiërarchie, open communicatie, aanspreken met voornaam, wederzijds respect, ...
   

  5 redenen om bij Arval te werken

  • Naast een aantrekkelijk loon krijg je een groeps- en hospitalisatieverzekering, inclusief ambulante zorgen en tandzorg, maaltijd- en ecocheques.
  • Gemiddeld meer vakantiedagen dan andere bedrijven binnen de sector.
  • Een leuke sfeer dankzij jonge collega's, uitstapjes, een drink met collega's op donderdag: naast werken is er ook tijd voor plezier.
  • Tal van opleidingen en groeikansen.
  • Een nieuw gebouw met een aangename werkomgeving en ruime parkeermogelijkheid.
 • Opleidingen

  Opleidingen bij Arval

  Introductieopleiding 'Induction'

  Tijdens je eerste weken bij Arval krijg je algemene informatie over het bedrijf, je collega's en je job: wie is Arval, wat is verhuur op lange termijn, wie doet wat, wat verwachten we van jou, ...? Zo vind je snel je weg in ons bedrijf en maak je kennis met onze bedrijfscultuur. Deze opleiding wordt gegeven op je werkplek, in kleine groepen.

  Arval Bachelor & Master

  Na zes maanden tot een jaar volg je 'Arval Bachelor'. In die tweedaagse opleiding gaan we verder in op onderwerpen waar je tot dan slechts oppervlakkig mee in contact kwam. Arval Master gaat uit van hetzelfde principe. Die opleiding gaat nog dieper en richt zich tot medewerkers die drie tot vijf jaar in dienst zijn.

  Evolutiegesprek 

  Tweemaal per jaar heeft iedere medewerker een evolutiegesprek. Daarin bekijken we waar je staat en waar je naartoe gaat. Wat levert zo'n gesprek op? Alles wat je nodig hebt om verder te evolueren; dat kan specifiek over je jobinhoud gaan, over taalsessies, of wat dan ook.

 • Wie doet wat?

  Enkele voorbeelden ...

  Accountmanager

  Je start in het acquisitieteam: het doel is contact op te nemen met bedrijven die nog geen klant zijn (prospects) en hen te overtuigen om het beheer van hun wagenpark aan Arval toe te vertrouwen. Na enkele maanden kun je doorgroeien naar de functie van accountmanager. Wees gerust: je krijgt alle nodige opleidingen daarvoor. Als accountmanager beheer je een klantenportefeuille, in nauwe samenwerking met de andere leden van je commerciële team. Teamspirit is essentieel.

  Kortom ... je weet hoe je met klanten moet omgaan, bent resultaatgericht en weet beter dan wie ook dat een vriendelijk woord wonderen kan doen. Een goede offerte betekent een tevreden klant!
   

  Credit analyst

  Hoe kredietwaardig zijn onze prospects en klanten? Welke kredietlimiet kunnen we hen toekennen? Jij zoekt het mee uit! Dat doe je natuurlijk niet alleen: je werkt nauw samen met je collega's uit de andere kredietdepartementen in de Benelux, het commerciële en het collection departement.

  Kortom ... met je analytische vaardigen en kritische ingesteldheid zorg je ervoor dat we bij Arval de kredietrisico's perfect onder controle houden en we er nauwgezet over kunnen rapporteren. Je hebt er het diploma en de kennis voor, maar de ervaring doe je pas echt op bij Arval.
   

  Maintenance officer

  Je administratieve ondersteuning is essentieel voor het beheer van de onderhoudskosten van ons wagenpark. Wat moet je daarvoor doen? Je evalueert aanvragen voor eenvoudige werkzaamheden van de concessiehouders, je doet de follow-up van de vervangwagens, je keurt facturen goed ... Uiteraard heb je dus veel contact met de garages en bestuurders.

  Kortom ... je bent geïnteresseerd in wagens, en ook in de technische aspecten ervan. Je bent een onmisbare troef voor onze technische afdeling. Ook onze klanten merken dat, want jouw service bepaalt hoe tevreden zij zijn.
   

  Insurance officer

  Een ongeval is snel gebeurd ... maar gelukkig kunnen onze klanten erop rekenen dat jij de schadedossiers van de voertuigen uit ons wagenpark van A tot Z afhandelt.

  Heb je een bachelordiploma in Verzekeringen op zak en heb je administratieve aanleg? Dan ben jij de geknipte insurance officer voor ons. Vooral als je leergierig bent en makkelijk contact maakt, en je analytisch en organisatorisch stevig in je schoenen staat.
   

  Purchase officer

  Wie koopt al die voertuigen uit ons wagenpark in, denk je? Wie weet er alles over 'onze' wagens en de opties en het toebehoren ervan? Als medewerker op onze inkoopafdeling van nieuwe voertuigen ben je er heel nauw bij betrokken. Van de bestelling tot de aflevering van de wagen: jij en je team zorgen ervoor dat alles vlot verloopt. Van de contacten met garages en toeleveranciers naar de bestelling en de betaling tot de aflevering: je zorgt voor een prima follow-up en samenwerking, en bouwt zo mee de dienstverlening voor onze klanten verder uit.
   

  Business manager

  Elke dag houd je contact met prospects en bestaande klanten: de ene wil je overtuigen om met Arval samen te werken, bij de andere zorg je ervoor dat de bestaande relatie optimaal blijft. Grote en kleine bedrijven, beheerders van wagenparken, financiële, HR- en algemene directeurs; je brengt hen een bezoek en ontmoet ze allemaal. Zeer gevarieerde dagen! Maar vooral je inlevingsvermogen is van groot belang; alleen als je weet wat je klant echt wil, kun je de ideale oplossing voor hem bedenken en uitwerken.

  Zit er iets voor jou tussen? Kijk dan snel welke vacatures open staan!

 • Pas afgestudeerd?

  Net van school?

  Diploma op zak en klaar om de arbeidsmarkt te veroveren! Totdat je ontdekt dat de meeste werkgevers minstens twee jaar ervaring vragen ...

  Gelukkig doen wij de dingen graag anders. Want bij Arval zijn ook schoolverlaters zoals jij meer dan welkom, zolang je ons maar bewijst dat je zin hebt om mee je schouders onder onze projecten te zetten.
  In ruil bieden we je niet alleen een waardevolle eerste werkervaring, maar ook aanvullende opleidingen vanaf je eerste werkdag en verander je sneller in een ervaren professional!

  Wie ben jij?

  Een gepassioneerde schoolverlater met een specialisatie in Verzekeringen, Finance, Autotechniek of Sales. Je hebt een even gladde tong in het Nederlands als in het Frans of je hebt de ambitie om je kennis snel bij te spijkeren.

  Herken jij jezelf hierin? Bekijk dan zeker onze vacatures: met wat geluk staat je toekomstige baan ertussen!