Werken bij Arval

EEN UNIEKE WERKPLEK

Arval is een hartelijk en sterk bedrijf. Het groeit elke dag en is van wereldformaat. Arval is de perfecte combinatie van de kracht van een grote onderneming en de dynamische sfeer van een kmo. Het is een mensgericht bedrijf waar het aangenaam werken is in een comfortabele en moderne omgeving met aandacht voor de ecologische voetafdruk.

Onze werknemers zijn heel belangrijk voor ons want zij zijn onze motor! Hun ontplooiing, ideeën en loopbaan staan centraal en wij zorgen voor hen. Ze kunnen tijdens hun hele traject hun loopbaan en competenties verder ontwikkelen binnen ons bedrijf. Onze werkgeversbelofte is dan ook: Arval, a place for people in action.

Ben je net afgestudeerd of heb je al een loopbaan van 25 jaar achter de rug? Bij ons start je aan een boeiend avontuur in de wereld van de langetermijnverhuur en nieuwe mobiliteitsoplossingen. Nog niet helemaal overtuigd? Lees de vijf onderstaande basisprincipes die onze bedrijfscultuur volgens onze werknemers volledig omvat.

 

1. Een plaats waar kwaliteit centraal staat
Wij zijn één van de leiders in onze sector in Europa en in de wereld. Wij zijn trots op onze werknemers. Ze zijn fantastisch en hun expertise, passie en engagement maken ons tot wie we zijn.

2. Een plek waar je je goed voelt
Onze werknemers voelen zich deel van een grote familie. We verwelkomen en begeleiden nieuwkomers vanaf dag 1. We helpen ze hun draai te vinden binnen het bedrijf, geven advies en overtreffen de verwachtingen.

3. Een plek waar opportuniteiten ontstaan
Wanneer je bij Arval aan de slag gaat, start je je professionele traject met verschillende mogelijkheden om ver te geraken. Onze werknemers genieten van de gemoedelijke sfeer van een lokale werkgever én van de variatie en opportuniteiten die een wereldwijde groep kan bieden.

4. Een bedrijf dat goed voor je zorgt
Bij Arval geven we om iedere werknemer. Naast een mooi loon krijg je tal van extra legale voordelen waaronder maaltijd- en ecocheques, een uitgebreid verzekeringspakket en een groepsverzekering. Wij bieden ook een aangepast en aangenaam werkkader, een luisterend oor om stress en burn-out te voorkomen en de mogelijkheid om te ontspannen en uit te blazen (zen room, fitness enzovoorts).

5. Een job waar je trots op kunt zijn
De werknemers van Arval zijn trots op hun bedrijf. Wij hebben een uitstekende reputatie op het gebied van service en kwaliteit en onze werknemers hebben een stabiele en interessante job in een dynamisch en gediversifieerd bedrijf.

no