11 jobs

ELK TRAJECT TELT.

Arval heeft meer dan 30 jaar ervaring en is 100% in het bezit van BNP Paribas. Arval biedt al haar klanten – grote multinationals, kmo's, zelfstandigen en particulieren – flexibele oplossingen om hun trajecten vlotter en verantwoordelijker te laten verlopen. Ongeacht de mobiliteitsoplossing die ze nodig hebben, op elk moment in hun leven, wil Arval haar klanten zich laten thuis voelen onderweg.

Het aanbod is dus niet enkele beperkt tot de langetermijnverhuur van auto’s met verschillende inbegrepen diensten. Arval biedt ook een brede waaier van mobiliteitsoplossingen met toegevoegde waarde: deelauto's, beheer van poolwagens, fietsleasing, mobiliteitskaarten, enzovoorts. Kortom, eenvoudige, totale mobiliteitsoplossingen op maat die de trajecten van de werknemers van onze klanten optimaliseren en waarbij de risico's verbonden aan vlootbeheer worden besteed. Daarnaast biedt Arval deskundig advies en een kwalitatieve dienstverlening in 30 landen dankzij meer dan 7.000 gedreven medewerkers.

Bij Arval België zetten zo'n 430 werknemers zich elke dag in om de klanten, bestuurders en partners flexibele oplossingen en kwaliteitsvol advies te geven.

> Ga aan de slag bij Arval en word een wereldspeler in langetermijnverhuur en nieuwe mobiliteitsoplossingen.

Arval - 30 countries, + 7000 employees

30

landen

meer dan 7.000

werknemers

1.300.000

contracten