11 jobs
Zoeken

DIT IS ARVAL

Bij Arval beheren we dagelijks de wagenparken van meer dan 3300 klanten. En proberen we te antwoorden op de leasingbehoeften van vandaag en morgen. Als we onze filosofie kort samenvatten, doen we dit als volgt:

We willen de werkzaamheden die betrekking hebben op het wagenpark zo veel en zo efficiënt mogelijk uit handen nemen van onze klanten en de autokosten inzichtelijk en beheerbaar maken.

Toch is Arval ook een kleinschalig bedrijf, waar het prettig werken is. Je vindt er de dynamische en persoonlijke sfeer van een kmo terug: werken in kleine teams, vlakke hiërarchie, open communicatie, aanspreken met de voornaam, wederzijds respect, …

Thumbnail Thumbnail

29

Landen

6700

Werknemers

1 100 000

Arval leasewagens op de baan

  • INTERNATIONAAL

    Arval is wereldwijd actief in 28 landen. De Elemental-Arval Global Alliance en leden beheren momenteel meer dan 3 miljoen voertuigen in meer dan 47 landen
  • DRAAG BIJ TOT ONZE GROEI

    Sinds de oprichting van Arval in 1989 kent onze vloot een jaarlijkse groei. Zo hebben we in 2016 de mijlpaal van één miljoen voertuigen in Europa behaald!
  • MARKTLEIDER IN BELGIË

    Arval is marktleider (onder andere) in België. Om deze positie te behouden brengen we innoverende producten op de markt en spelen we in op de veranderende mobiliteitsbehoeften van onze klanten.