Arval Background

Het Private Lease contract

Content

 

U overweegt een Private Lease contract af te sluiten, maar u wenst eerst nog wat meer informatie te lezen omtrent het contract?
Dat begrijpen wij volledig! Wij sommen hieronder alle nodige informatie voor u op, zodat u met een gerust hart uw Private Lease contract kunt afsluiten.

 

man working laptop.jpg

Precontractuele informatie

Wenst u meer te weten over de voorwaarden van uw contract, zoals de aflevering van de wagen, de verzekering, de schade, de teruggave, etc.?

Lees hieronder de precontractuele informatie.

Precontractuele informatie
Insurances.jpg

Verzekeringen

In het kader van een Private Lease contract is het wettelijk verplicht om voor de wagen een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) af te sluiten. Een rechtsbijstandsverzekering voor de wagen en een bestuurdersverzekering zijn optioneel.

Indien u dat wenst, kunnen wij een BA-verzekering (en desgewenst ook een bestuurdersverzekering) afsluiten, in uw naam en voor uw rekening, bij de verzekeraar Greenval Insurance DAC. Meer informatie over Arval als verzekeringstussenpersoon kan u hier vinden

Een rechtsbijstandsverzekering kan in uw naam en voor uw rekening worden afgesloten bij Euromex nv.

U bent niet verplicht om de verzekeringen via ons af te sluiten. U mag die verzekeringscontracten aangaan bij de verzekeringsmaatschappijen die u verkiest. U moet echter in BA verzekerd blijven gedurende de hele looptijd van de Leaseovereenkomst.

Lees hier onze BA-verzekering en Bestuurdersverzekering via Greenval Insurance DAC, en Rechtsbijstandsverzekering via Euromex nv.

General Terms and Conditions

Algemene voorwaarden

Wenst u meer informatie over de Algemene Voorwaarden van Arval Private Lease?

Lees deze hieronder.

Algemene voorwaarden
contract.jpg

Herroepingsformulier

Bent u van mening veranderd en wenst u uw Private Lease contract te herroepen zonder kosten?

Dat is mogelijk indien u minder dan 14 dagen geleden het Private Lease contract heeft ondertekend.

Lees hieronder het herroepingsformulier dat u ons volledig ingevuld en ondertekend moet terugsturen.

 

Herroepingsformulier