Mobiliteitsoplossingen op maat van uw behoeften

UPDATE - Gevolgen van de COVID-19 maatregelen

De genomen COVID-19 (coronavirus) maatregelen hebben een invloed op het gebruik van uw leaseauto. Daarom hebben we de veelgestelde vragen in een handig overzicht geplaatst.

Ontdek nu 'The Journey Goes ons', een uitgebreid aanbod dat speciaal ontworpen is voor de periode na Covid-19, met als doel bij de herstart van bedrijven te helpen.

the journey goes on

Mobiliteitsoplossingen op maat van uw behoeften

  Terug naar het werk? Ontdek 'The Journey Goes On'  

Dagelijks ondersteunen wij grote en internationale bedrijven, in elk aspect van wagenparkbeheer. Wij helpen u naar de weg, op de weg en van de weg af. Onze “vijf pijlers”-benadering omvat elk aspect van uw vlootbehoeften, wat uw bedrijf en uw werknemers ten goede komt.


UW BEHOEFTEN

5 oplossingen voor uw belangrijkste behoeften
De kernwaarden van Arval zijn zorg, expertise en eenvoud. Met dit in gedachten leveren we een 5-pijlerbenadering voor oplossingen voor bedrijfsvloten. Met Arval kunt u uw volledige fleetmanagement-activiteiten aan ons delegeren, inclusief communicatie naar uw bestuurders - dit ontlast u van een dagelijkse last en maakt tijd vrij om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Ons team van experts analyseert voortdurend uw bestaande behoeften en identificeert de juiste auto's en diensten voor uw bedrijf - of dat nu Mid-Term Rental, Long-Term Rental of elektrische auto's zijn. Het is de taak van Arval om uw business te kennen.

Zij kiezen Arval voor hun werk

 • Benjamin getuigt over Arval

  Innovatief en op maat

  Ons bedrijf wil zich steeds verder moderniseren en digitaliseren. Wij besteden bijzondere aandacht aan verkeersveiligheid en milieu. Door met Arval in zee te gaan, konden we onze volledig nieuwe vloot uitrusten met nieuwe technologieën, het rijgedrag van onze bestuurders positief beïnvloeden en het brandstofverbruik optimaliseren.
  Benjamin, fleet manager
 • Frank getuigt over Arval

  Eenvoudige tools en vlotte ondersteuning

  Sinds ons bedrijf zijn vloot bij Arval heeft ondergebracht, is er geen gedoe meer met afspraken bij onderhoud of bandenwissels, bij boetes of ongevallen. Met de app regel ik in één klik een afspraak, wordt een ongeval afgehandeld en krijg ik meteen een vervangwagen. Geen tijdverlies meer, en dat scheelt, aangezien ik continu op de baan ben.
  Frank, Sales Representative
 • Céline getuigt over Arval

  Inspelen op veranderende behoeftes

  Door te luisteren en mee te denken, kon Arval ons op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voorstellen. Onze werknemers kunnen nu dagdagelijks en naar eigen behoefte kiezen tussen de verschillende vervoersmogelijkheden, zowel auto, fiets als openbaar vervoer. Zo speelden we in op de vraag naar alternatieve mobiliteit.
  Céline, Human Resources manager
 • Nieuws

  De barometer van België 2020
  02.07.2020

  Energie, mobiliteit, telematica, ... Met de Barometer 2020 weet u alles over de vloten in België.

  Elk jaar publiceert het Arval Mobility Observatory haar barometer. Het onderzoek werd afgenomen bij 5.600 bedrijven in 20 landen, waarvan 300 in België.

  Lees het artikel
  De barometer van België 2020
  Energie, mobiliteit, telematica, ... Met de Barometer 2020 weet u alles over de vloten in België.

  Elk jaar publiceert het Arval Mobility Observatory haar barometer. Het onderzoek werd afgenomen bij 5.600 bedrijven in 20 landen, waarvan 300 in België.

  Waarom kiest u voor Arval?

  Betrouwbare leasing partner

  Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

  grootste leasingmaatschappij in België.

  Bovendien maken wij deel uit van BNP

  Paribas Fortis.

  Gemoedsrust

  Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

  U kan met een gerust hart de baan op.

  Volledig dienstenpakket inbegrepen

  Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

  prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

  1 contactpersoon voor al uw vragen

  U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

  die al uw vragen zal beantwoorden.