Dagelijks ondersteunen wij grote en internationale bedrijven, in elk aspect van wagenparkbeheer. Wij helpen u naar de weg, op de weg en van de weg af. Onze “vijf pijlers”-benadering omvat elk aspect van uw vlootbehoeften, wat uw bedrijf en uw werknemers ten goede komt.


UW BEHOEFTEN

5 oplossingen voor uw belangrijkste behoeften
De kernwaarden van Arval zijn zorg, expertise en eenvoud. Met dit in gedachten leveren we een 5-pijlerbenadering voor oplossingen voor bedrijfsvloten. Met Arval kunt u uw volledige fleetmanagement-activiteiten aan ons delegeren, inclusief communicatie naar uw bestuurders - dit ontlast u van een dagelijkse last en maakt tijd vrij om u te concentreren op uw kernactiviteiten. Ons team van experts analyseert voortdurend uw bestaande behoeften en identificeert de juiste auto's en diensten voor uw bedrijf - of dat nu Mid-Term Rental, Long-Term Rental of elektrische auto's zijn. Het is de taak van Arval om uw business te kennen.

Zij kiezen Arval voor hun werk

Offer Type (field_offer_type)
 • Benjamin getuigt over Arval

  Innovatief en op maat

  Ons bedrijf wil zich steeds verder moderniseren en digitaliseren. Wij besteden bijzondere aandacht aan verkeersveiligheid en milieu. Door met Arval in zee te gaan, konden we onze volledig nieuwe vloot uitrusten met nieuwe technologieën, het rijgedrag van onze bestuurders positief beïnvloeden en het brandstofverbruik optimaliseren.
 • Céline getuigt over Arval

  Inspelen op veranderende behoeftes

  Door te luisteren en mee te denken, kon Arval ons op maat gemaakte mobiliteitsoplossingen voorstellen. Onze werknemers kunnen nu dagdagelijks en naar eigen behoefte kiezen tussen de verschillende vervoersmogelijkheden, zowel auto, fiets als openbaar vervoer. Zo speelden we in op de vraag naar alternatieve mobiliteit.
 • Frank getuigt over Arval

  Eenvoudige tools en vlotte ondersteuning

  Sinds ons bedrijf zijn vloot bij Arval heeft ondergebracht, is er geen gedoe meer met afspraken bij onderhoud of bandenwissels, bij boetes of ongevallen. Met de app regel ik in één klik een afspraak, wordt een ongeval afgehandeld en krijg ik meteen een vervangwagen. Geen tijdverlies meer, en dat scheelt, aangezien ik continu op de baan ben.
 • Nieuws

  Arval mobile

  Arval en Ridecell ondertekenen een strategisch partnerschap

  Arval en Ridecell ondertekenen een strategisch partnerschap om hun klanten innovatieve oplossingen voor gedeelde mobiliteit aan te bieden en om voor 360° in hun mobiliteitsbehoeften te voorzien op internationale schaal.

  vr 21/01/22

  Waarom kiest u voor Arval?

  Betrouwbare leasing partner

  Met meer dan 80.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België. Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

  Gemoedsrust

  Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

  U kan met een gerust hart de baan op.

  Volledig dienstenpakket inbegrepen

  Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

  prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

  Een first-class Service Center tot uw beschikking

  Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.