About Arval

Over Arval. Wie zijn we?

Deskundig advies en kwaliteitsvolle dienstverlening: die beloftes komt Arval na in 29 landen met meer dan 7000 medewerkers. Het totale wagenpark van Arval omvat wereldwijd 1.193.910 leasevoertuigen (december 2018). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees meer over Arval internationaal.

  • Onze missie

    Het is onze missie om zowel grote als kleine bedrijven zo relevant en compleet mogelijke diensten te verlenen op het vlak van operationele leasing. Dat doel bereiken we met advies en dienstverlening op maat van de eisen van onze klanten, bestuurders en auto’s.

  • Onze beloftes

    Bij Arval bewijzen we elke dag dat we echt om onze klanten, bestuurders en auto’s geven. Het bewijs? Ons deskundig advies en onze snelle, nauwgezette dienstverlening.

  • Onze service

    Het wagenparkbeheer is voor de meeste organisaties geen kernactiviteit. Het is lastig om dit efficiënt en economisch optimaal te doen als de specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken. Organisaties die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden, zijn daarom in de praktijk vaak meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Leasen kan u dan ook veel geld besparen. Daarnaast houdt u grip op uw wagenpark en kan u erop vertrouwen dat alles goed geregeld is. Bij Arval luidt het: “We manage. You keep control”. Bekijk de video om te zien hoe wij die belofte nakomen.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.