Collections Support Officer

Standaard
Afdeling:
CUSTOMER RELATIONSHIP MANAGEMENT
Werkervaring:
Ik sta aan het begin van mijn carrière
Ervaring:
Secundair Onderwijs
Referentie:
BNP023397
Missies:

Arval werd opgericht in 1989 en maakt deel uit van de groep BNP Paribas. Al 30 jaar bieden we onze klanten en bestuurders de beste oplossingen om de uitdagingen van vandaag en morgen het hoofd te bieden. Elke dag zetten meer dan 7.500 medewerkers in 30 landen zich in om de reizen en verplaatsingen van onze klanten zo vlot en duurzaam mogelijk te laten verlopen, ongeacht hun domein , van multinationals tot zelfstandigen en particulieren, ongeacht de mobiliteitsoplossing die ze nodig hebben en ongeacht hun levensfase. We volgen ook op de voet de maatschappelijke ontwikkelingen op het vlak van mobiliteit: nieuwe technologieën, elektrificatie van het wagenpark, strengere regelgeving, de rol van auto's in steden, de evolutie van eigendom naar gebruik, de opkomst van de circulaire economie, de nood aan milieubescherming enz.

Onze wereld en omgeving veranderen snel. Ook Arval verandert. We bieden onze klanten eenvoudige, snelle, doeltreffende en complete mobiliteitsoplossingen die perfect aansluiten bij hun behoeften, omdat onze rol veel verder gaat dan alleen operationele leasing. Die oplossingen – onze producten en diensten – zouden niet bestaan zonder de belangrijkste factor erachter: onze medewerkers.

We kijken nog meer naar de wereld van morgen en engageren ons voor de toekomst. Het is niet de eindbestemming die telt, maar de reis. En jouw tijd bij Arval wordt ongetwijfeld een van de mooiste reizen die je maakt. Werken bij Arval betekent voortdurend evolueren. Het gaat erom je talenten ten volle te benutten en je op persoonlijk en professioneel niveau te ontwikkelen. 

Collection support Officer 

Wat doe je? 

Je hoofdtaak bestaat uit de administratieve ondersteuning van het Collections departement. Deze functie bestaat uit de volgende verantwoordelijkheden: 

-    Je handelt overeenkomstig de procedures en werkwijzen van toepassing zijnde op onze afdeling.

-    Verzekeren van het tijdig opladen van de SEPA-mandaten in het Boekhoudkundige systeem.

-    Beantwoorden van vragen mbt. klantenhistoriek en reconciliatie van betalingen.

-    Je stelt wekelijks een lijst op van alle negatieve bedragen en gaat deze reconciliëren.

-    Doorsturen van de de duplicaten van de facturen die gevraagd worden in een collections dossier binnen de vooropgestelde termijn.

-    Opmaak en aanvraag van de bankgaranties voor BNP Paribas Fortis klanten.

-    Verzorgen van de opvolging van de schuldvorderingsaangiftes in Regsol.

-    Je volgt de openstaande facturen op van de autohandelaars.

-    Opvolgen van de Leveranciers en Bestuurders openstaande saldi.

-    Je zorgt voor het periodiek opsturen van de rekeninguittreksels voor bepaalde klanten.

-    Opvolging en verdeling van de Collections mailbox.

-    Aanleveren en samenstellen van de ontbrekende stukken in advocatendossiers en dit binnen de vooropgestelde termijn.

-    Opmaak van tweewekelijkse terugbetaling aan klanten op.

-    Opmaak van het periodiek overzicht van de niet toegewezen betalingen.

-    Back-up voor de behandeling van de Domiciliatie activiteiten.

-    Aanleveren en verzamelen van documenten op vraag van de externe debiteurenbeheerder.

Wie ben je?

  • Je bezit een bachelorsdiploma of je kan gelijkwaardige ervaring aantonen. Je hebt bij voorkeur enkele jaren ervaring in een gelijkaardige functie.
  • Je kan in contact komen met nationale en internationale klanten, dus naast het Nederlands spreek je een mondje Frans en Engels.
  • Je bent punctueel, proactief en kritisch.
  • Je hebt kennis van MS-Office, vooral Excel.
  • Je bent leergierig.
  • Je staat open voor verandering en past je snel aan.
  • Je denkt klantgericht.
  • Je werkt nauwkeurig en zelfstandig en neemt verantwoordelijkheid op.

Ons aanbod

Een uitdagende en gevarieerde, maar toch stabiele functie binnen een dynamisch bedrijf waar een sociale en teamgerichte sfeer heerst. Je krijgt een aantrekkelijk loon aangevuld met extralegale voordelen (maaltijdcheques, groepsverzekering, hospitalisatieverzekering, ambulante en tandzorgdekking, groepsbonus, extra verlofdagen, fietsvergoeding, volledige terugbetaling openbaar vervoer, ...).