Arval Background

Informatie over ons Private Lease contract

Content

 

Je overweegt een Private Lease contract af te sluiten, maar je wenst eerst nog wat meer informatie te lezen omtrent het contract?
Dat begrijpen wij volledig! Wij sommen hieronder alle nodige informatie voor jou op, zodat je met een gerust hart je Private Lease contract kunt afsluiten.

man working laptop.jpg

Precontractuele informatie

Wens je meer te weten over de voorwaarden van het Private Lease contract, zoals de levering van de wagen, de verzekering, de schade, de teruggave, etc.?

Lees hieronder de precontractuele informatie.

Precontractuele informatie
Insurances.jpg

Verzekeringen

In het kader van een Private Lease contract is het wettelijk verplicht om voor de wagen een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA) af te sluiten. Een rechtsbijstandsverzekering voor de wagen en een bestuurdersverzekering zijn optioneel.

Indien je dat wenst, kunnen wij een BA-verzekering (en desgewenst ook een bestuurdersverzekering) afsluiten, in jouw naam en voor jouw rekening, bij de verzekeraar Greenval Insurance DAC. Meer informatie over Arval als verzekeringstussenpersoon kan je hier vinden

Een rechtsbijstandsverzekering kan in jouw naam en voor jouw rekening worden afgesloten bij Euromex nv.

Je bent niet verplicht om de verzekeringen via ons af te sluiten. Je mag die verzekeringscontracten aangaan bij de verzekeringsmaatschappijen die jij verkiest. Je moet echter in BA verzekerd blijven gedurende de hele looptijd van de Leaseovereenkomst.

Download hier onze BA-verzekering en Bestuurdersverzekering via Greenval Insurance DAC, en Rechtsbijstandsverzekering via Euromex nv.

contract.jpg

Herroepingsformulier

Ben je van mening veranderd en wens je jouw Private Lease contract te herroepen zonder kosten?

Dat is mogelijk indien je minder dan 14 dagen geleden het Private Lease contract hebt ondertekend.

Lees hieronder het herroepingsformulier dat je ons volledig ingevuld en ondertekend moet terugsturen.

Herroepingsformulier