Arval Background

Procedure ethisch handelen

Content

 

Compliance

 

Compliance betekent voor ons:

Het naleven van alle financiële reglementen: wettelijke en reglementaire bepalingen, professionele en ethische normen, richtlijnen vanwege de Raad van Bestuur, instructies uitgevaardigd door de Algemene Directie en procedures van de Groep ter bescherming van de belangen van de klant en de reputatie van de Groep.


Beroepsethiek

Wij besteden bijzondere aandacht aan het aanhouden van een code van verantwoord gedrag in elk aspect van ons bedrijf, gebaseerd op de visie en de kernwaarden van onze groep en gedeeld door alle Arval-entiteiten en werknemers. Deze waarden en visie begeleiden ons en vormen onze bedrijfscultuur en reputatie. Ze consolideren ook het Arval-merk bij haar klanten, leveranciers en partners.

Als steeds groeiende internationale onderneming moet Arval haar relaties met deze belanghebbenden verder uitbouwen op basis van praktijken van de hoogste kwaliteit. Duurzame relaties van wederzijds vertrouwen zijn gebaseerd op eerlijkheid, integriteit, respect voor anderen en eerlijke en geïnformeerde besluitvorming op elk niveau en onder alle omstandigheden.

Onze reputatie berust voornamelijk op de kwaliteit en de integriteit van onze werknemers. Onze bedrijfswaarden (Reactiviteit, Creativiteit, Toewijding en Ambitie) worden weerspiegeld in ons werk en dienen gepaard te gaan met een voorbeeldig gedrag. De Arval-Gedragscode beschrijft de fundamentele gedragsregels die in onze onderneming van kracht zijn.

Onze Gedragscode is bedoeld om elk van onze werknemers een leidraad te bieden om een beter inzicht te krijgen in onze verantwoordelijkheid om de juiste beslissingen te nemen op de werkvloer. Hij dient tevens als hulpmiddel om onze handelingen te begeleiden, onze keuzes te motiveren en onze waarden tot leven te brengen.

> Klik hier om de lokale gedragscode te bekijken

 

Klokkenluiden

Wij zijn trots op onze verantwoordelijke bedrijfsaanpak en op de eerlijkheid en integriteit van onze werknemers. We stellen hoge eisen aan onszelf om ervoor te zorgen dat we een bedrijf zijn dat uw vertrouwen waard is. Het staat onze medewerkers of externe derde partijen vrij om op elk moment een mogelijke schending van onze interne normen, de wettelijke voorschriften of onze gedragscode te rapporteren. Dit kan u doen door onderstaand online formulier in te vullen of door een e-mail of brief te sturen naar de volgende adressen:

E-mail: compliance@arval.com

Postadres: Persoonlijk/Vertrouwelijk

Arval Head of Compliance

22 Rue des 2 Gares

92564 Rueil-Malmaison

FRANCE

Wij garanderen de vertrouwelijkheid van de informatie in overeenstemming met de wettelijke voorschriften en onze interne richtlijnen inzake klokkenluiden. U mag ons uw bezorgdheden anoniem doorgeven maar we zullen dan niet in staat zijn om u bijkomende vragen te stellen indien de omstandigheden of de feiten extra toelichting vereisen. Elke aantoonbare schending zal behandeld worden in overeenstemming met het interne disciplinaire beleid en/of de wettelijke en reglementaire verordeningen. 

 

> Klik hier om naar het online aangifteformulier te gaan

> Klik hier voor het Word formulier te downloaden