alternatieve mobiliteit

Op weg naar alternatieve mobiliteit

In een hedendaags verantwoord vlootbeheer staat duurzaamheid centraal. Arval helpt u uw ambities voor maatschappelijk verantwoord ondernemen te bepalen en waar te maken. Samen verlagen we de ecologische voetafdruk van uw bedrijf, verbeteren we de mobiliteit van uw werknemers en geven we uw inspanningen een centrale plaats in de toegevoegde waarde van uw bedrijf. Kortom, we zetten in op een alternatief mobiliteitsbeleid.

 • Energietransitie

  Arval helpt u over te schakelen op alternatieve mobiliteit en nieuwe technologieën die uw ecologische voetafdruk verlagen. Onze SMaRT-benadering garandeert de beste energiemix in uw wagenpark, afgestemd op uw strategie en bestuurdersprofielen.

   

  Oplaadoplossing

  Alternatieve mobiliteit vergt nieuwe technologieën die hand in hand moeten gaan met nieuwe infrastructuren. Daarom biedt Arval niet alleen elektrische auto’s aan, maar ook de bijpassende oplaadoplossing. Onze geïntegreerde dienstverlening bepaalt hoeveel oplaadpunten u nodig hebt, installeert ze en beheert hun gebruik op het werk en bij de bestuurders thuis.

 • Zachte mobiliteit

  Mobiliteitsbeheer houdt tegenwoordig meer in dan auto's of bestelwagens. Een 360°- benadering dringt zich op. Met onze SMaRT-aanpak bepalen we uw mobiliteitsstrategie en -behoeften. Een groenere auto is maar een van de mobiliteitsoplossingen van Arval. Met verschillende mobiliteitsbeheeroplossingen en alternatieve mobiliteitsoplossingen zoals Arval Bike Lease, inspireren we u tot een flexibeler aanbod binnen uw organisatie.

 • Werknemers staan centraal

  Als u de werknemers centraal zet, staat u sterker om bekwame werknemers te vinden, tevreden te stellen en te behouden. Ga een stap verder dan een alternatieve mobiliteitsoplossing: neem hun veiligheid ter harte en laat hen een actieve rol spelen in het verwezenlijken van uw duurzame doelstellingen. Vertrouw op ons om hun veiligheid te verbeteren en nieuwe technologieën te integreren.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Een eersteklas Service Center tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.