International

Arval wereldwijd

Arval is een van de grootste leasemaatschappijen van Europa. Wij zijn wereldwijd actief in bijna 50 landen waarvan 29 landen in Europa. Buiten Europa hebben wij vestigingen in Marokko, Brazilië, Peru, Chili, India en China. Daarnaast werkt Arval samen met partners over de gehele wereld. Wereldwijd beheren wij een wagenpark van ruim 1.028.000 auto’s.

Dankzij onze Europese aanwezigheid kunnen wij een uitstekende service bieden aan klanten met een wagenpark dat over heel Europa verspreid is. Wij maken strategische afspraken op internationaal niveau, die vervolgens in de betreffende landen verder geïmplementeerd worden. Onze klanten hebben zo het voordeel van een internationale coördinatie, terwijl zij toch zakendoen met lokale Arval-vestigingen.

Kwaliteit en professionaliteit staan bij Arval voorop. Als u wereldwijd bij ons least, kan u erop vertrouwen dat wij onze producten en diensten in alle vestigingen zoveel mogelijk op dezelfde manier aanbieden. Daar hebben wij zelfs een speciaal programma voor in het leven geroepen: One Arval. De naam zegt het al, wij creëren graag eenheid in onze organisatie. Dat maakt zakendoen met elkaar een stuk duidelijker en eenvoudiger.

Hieronder ziet u een overzicht van de landen waar wij actief zijn. Benieuwd hoe wij ook u kunnen helpen? Neem dan direct contact op met Arval via 02/240 01 99.

Arval wereldwijd

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.