Man smile

Arval Network. Voor blije stressloze bestuurders

We moeten allemaal regelmatig langs de garage! Om onze nieuwe wagen in ontvangst te nemen. Om hem op regelmatige tijdstippen te onderhouden. En als het even tegenzit, om hem te laten herstellen. En we willen dat dit zo kwalitatief, makkelijk en aangenaam mogelijk gebeurt gebeurt. Daarom hebben we Arval Network in het leven geroepen. Een nieuwe netwerkstructuur voor blije, stressloze bestuurders.

 • Wat is Arval Network?

  Met Arval Network zet Arval België in op zorgvuldig uitgekozen merkdealers en onafhankelijke servicepunten. En heeft zodoende een uniek, gestroomlijnd netwerk uitgebouwd voor een zeer efficiënte service.

 • Maak een afspraak

  Ga naar de My Arval Mobile-app of de Arval Service Locator. Daar gewoon een tijdstip kiezen, passend servicepunt aanvinken en de afspraak voor uw onderhoud of herstelling staat klaar. De bevestiging volgt quasi onmiddellijk.

 • Geniet van een snelle service

  Dankzij een vlekkeloze samenwerking met onze servicepunten wordt uw wagen sneller geserviced dan u zou verwachten! We brengen u via telefoon, e-mail of sms op de hoogte wanneer uw wagen klaar is.

 • Ervaar onberispelijke kwaliteit

  Met Arval Network zet Arval België in op zorgvuldig uitgekozen merkdealers en onafhankelijke servicepunten. Elke dealer of servicepunt dat tot Arval Network behoort is grondig gescreend op objectieve kwaliteitsparameters.