efficiëntie en vlootbesparingen

Vlootefficiëntie en -besparingen

Arval biedt een allesomvattende dienstverlening voor uw wagenparkbeheer. Wij besteden processen uit, staan rechtstreeks in contact met uw bestuurders en verzorgen de dagelijkse administratie voor de mobiliteit van uw werknemers. Met meer dan 30 jaar ervaring en dienstverlening van topniveau maken wij uw wagenpark efficiënter en helpen wij u besparen.

 • Vlootbesparingen via Arval Outsourcing Solutions

  Deze dienst is gericht op vlootefficiëntie en -besparingen, door het dagelijkse beheer van uw wagenpark zo gemakkelijk mogelijk te maken. We implementeren digitale ondersteunende hulpmiddelen, beleidslijnen en procedures in uw bedrijf. Omdat Arval Outsourcing Solutions de optimalisatie van uw Total Cost of Ownership ter harte neemt, is dit de voor de hand liggende keuze als u vlootefficiëntie en -besparingen zoekt. Met Arval Outsourcing Solutions focust u op uw bedrijf in plaats van op uw wagenpark.

 • Vlootefficiëntie dankzij een eigen vlootteam van Arval

  Bij Arval ontfermt een team account managers zich over uw vlootefficiëntie en -besparingen. Deze aanpak is uniek in de leasingwereld: uw account manager en alle specialisten (verzekeringen, aankoop, onderhoud enz.) zitten letterlijk naast elkaar. Ze werken als een minionderneming. Dankzij dit concept garanderen we korte communicatielijnen en een maximale klantentevredenheid. U en uw bestuurders krijgen steeds een snel, concreet antwoord op al hun vragen.

   

  Account team

 • De beste dienstverlening, dat betekent meer efficiëntie in uw vlootbeheer

  Voor Arval staan vlootefficiëntie en -besparingen centraal. We streven ernaar de beste oplossingen te vinden en manieren om onze klanten en bestuurders steeds tevredener te stellen. Want alleen zo kunnen we ze echt binden.

  Bij Arval betekent efficiëntie betere kwaliteit en prestaties. Die prestaties meten we aan de hand van:

  • de antwoorden van onze besluitvormers op de jaarlijkse klantenenquête. We meten de Net Promotor Score om onze klanttevredenheid te kennen en onze service te optimaliseren.
  • de feedback van bestuurders bestuurders via specifieke tevredenheidsenquêtes uitgevoerd tijdens hun ritten.
  • de ontvangen klachten om te vermijden dat problemen zich opnieuw voordoen. Elke klacht is een welkome kans om bij te leren en te verbeteren.

   

  Efficiency improvement

 • Vlotte overgang naar leasing met het oog op vlootbesparingen

  Sale and Lease back helpt bedrijven met de overgang van een duur aankoopmodel naar full service leasing, een aanpak die vlootefficiëntie en -besparingen garandeert. Het is tegelijkertijd een interessant financieel instrument om bedrijven te helpen middelen vrij te maken.

  Uw business manager geeft advies om uw autobeleid te implementeren, te verbeteren of aan te passen en uw Total Cost of Ownership te optimaliseren.

  De tool My Integral Fleet geeft een overzicht van uw hele vloot. We bundelen de leaseauto's van verschillende leasemaatschappijen in één tool.

 • Vlootbesparingen dankzij de inzichten van de online tool My Arval

  Voor de ultieme vlootefficiëntie en -besparingen is er onze rapportagetool My Arval. Deze biedt ondernemingen de mogelijkheid om KPI's en gebruikerstrends maandelijks te vergelijken en te analyseren. Dit helpt u uw wagenpark efficiënter te beheren en uw budget op te stellen. U kunt zelfs gedetailleerde gegevens van derden integreren, zoals telematica, dashboardcamera’s en verzekeringen, om een momentopname of een globaal beeld van uw vloot te verkrijgen.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.