Manage your budget

Leasen of kopen: waarom leasen beter is?

Een wagen of bestelwagen kopen is duur en tijdrovend. Vertrouw daarom beter op Arval om uw wagenpark en budget te beheren. Wij nemen alle zorgen en risico's weg die verbonden zijn aan het gebruik van een bedrijfswagen.

 • Waarde voor uw bedrijf

  Met de operationele leasing van Arval rijdt u altijd met een recente wagen of bestelwagen en geniet u van competitieve voordelen, zonder de kosten voor onderhoud of afschrijving. Onderhoud en reparaties, ongevallen en verzekeringen of zelfs een gespecialiseerde uitrusting voor uw wagen? Als u ervoor kiest om een wagen te leasen, is het allemaal gebundeld in één vaste maandelijkse factuur. Wij nemen gewoon het risico en de zorgen weg. 

  Operationele Leasing Wagen aankopen
  Een nieuwe wagen op regelmatige basis ✔️
  Alle diensten inbegrepen (o.b.v. uw behoeften) ✔️
  Uw bezit de wagen ✔️
  Kostenvoorspelbaarheid Vaste maandelijkse leaseprijs Variabele en verborgen kosten
 • Uw winst verhogen

  Wij weten dat kleine bedrijven tijd verliezen door intern een wagenpark te beheren - en tijd is geld. Leasen bij Arval betekent extra tijd om uw bedrijf te runnen. Alle kosten die voorheen moeilijk te voorspellen waren, zoals onderhoud en reparaties, zijn nu een vaste maandelijkse kost. Bovendien geniet u van een dienstenpakket, inclusief pechverhelping en bandenomwisselingen. Wij helpen u om uw bedrijf op topniveau te houden.

 • Zorgeloos

  U heeft iemand nodig die dingen voor u regelt. Als u kiest om te leasen bij Arval, kunt u tijdens de looptijd van uw contract rekenen op een toegewijde klantenservice, die 24/7 klaarstaat om u te helpen (kan verschillen van land tot land). Alle diensten zijn inbegrepen. Focus op uw bedrijf, niet op uw wagens en bestelwagens.

 • Mobiliteit op maat

  Geniet van de beste aanbiedingen en rij altijd in een moderne, nieuwe auto die uw merkimago versterkt. Maak gewoon uw keuze uit ons ruim aanbod van voertuigen, kies de looptijd en het jaarlijks aantal kilometers, en rij weg met een geweldige wagen tegen een vaste prijs. Bovendien kunt u ook het leasecontract gedurende de hele looptijd aanpassen aan uw behoeften. Als u een wagen koopt, devalueert uw vermogen, en mogelijk ook uw bedrijf, naarmate de wagen ouder wordt. Bij leasing zijn er geen beperkingen.

 • Middellange of lange termijn?

  Huren op middellange termijn is ideaal voor tijdelijke werknemers, seizoensgebonden pieken of korte projecten. Kies de looptijd die u het beste uitkomt. Ook als u graag regelmatig van auto wisselt, kunt u gewoon een voertuigcategorie kiezen en een looptijd van 1 tot 24 maanden. In een mum van tijd rijdt u in een 'best-in-class' wagen.

  Als u een bepaalde wagen voor langere tijd nodig hebt, kiest u beter voor een langetermijncontract: een leaseoplossing op maat voor de wagen of bestelwagen van uw keuze, voor een periode van 2 tot 5 jaar.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.