Arval building

Over Arval

Van full-service autoleasing tot nieuwe mobiliteitsoplossingen

Arval, een bedrijf binnen de BNP Paribas Groep, werd in 1989 opgericht als specialist in full-service autoleasing en nieuwe mobiliteitsoplossingen voor haar klanten, van grote internationale bedrijfsgroepen tot kleinere ondernemingen en particulieren. Meer recent hebben we onze activiteiten gediversifieerd om een belangrijke speler te worden in geïntegreerde mobiliteit en een breder publiek aan te spreken, waaronder bestuurders en particulieren.

Als onderdeel van de Commercial, Personal Banking & Services-afdeling binnen de BNP Paribas Groep profiteren we van een wereldwijd netwerk, en dit heeft een sleutelrol gespeeld in onze internationale groei. Onze 8.000 werknemers zijn actief in 29 landen; eind december 2022 stond de teller van het aantal geleasede voertuigen op 1.600.000.

Met onze verbonden oplossingen en op maat gemaakte diensten stellen we bedrijven in staat om de mobiliteit van hun werknemers te optimaliseren en het beheer van hun wagenpark – en de risico's die ermee gepaard gaan – uit te besteden. We ondersteunen en adviseren onze klanten ook actief bij het versnellen van de energietransitie en helpen hen om duurzamer te zijn. Onze strategie is om de mobiliteitsmix te herdefiniëren door autoleasing te combineren met alternatieve vormen van mobiliteit, zoals autodelen, carpoolen en fietsen.

Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de fleet-managementsector en de wereldwijde leider met 4,4 miljoen voertuigen in 56 landen. We sponsoren en ondersteunen ook het Arval Mobility Observatory, een onafhankelijk onderzoeks- en inlichtingenplatform dat een referentie is geworden in de sector voor het registreren en voorspellen van mobiliteitstrends.

Many journeys

Onze visie

Life is a journey made of journeys

Bij Arval passen we ons voortdurend aan de steeds veranderende behoeften van onze klanten aan. Onze visie groeit naarmate het concept van mobiliteit evolueert en ruimer wordt.

De wereld en onze markten slaan een nieuwe richting in, in het kader van een ingrijpende transformatie. Mensen hebben nu een uitgebreid scala aan mobiliteitsopties; klimaatverandering staat bovenaan de agenda; de regelgeving wordt strenger; en er is een verschuiving van bezit naar gebruik.

Al deze factoren onderbouwen onze visie: "Life is a journey made of journeys". Met andere woorden, onze opties zijn eindeloos: we kunnen naadloos van job, ambitie, locatie en mindset veranderen, zo vaak we willen. De rode draad in al onze reizen is mobiliteit. Die geeft ons de vrijheid om te gaan waar we willen, om te zijn wie we willen zijn, en om verandering teweeg te brengen.

 

For the many journeys in life

Daarom heeft Arval zich de missie gesteld om het leven van mensen te verbeteren door middel van gepersonaliseerde en duurzame reizen. We willen een breed scala aan opties bieden die verder gaan dan de auto, rekening houdend met ieders prioriteiten, zij het tijd besparen, verantwoordelijker zijn of gewoon meer levenscomfort hebben.

Deze filosofie wordt samengevat in onze slogan "For the many journeys in life". Deze weerspiegelt de verandering in tijden en gewoonten in een wereld waar iedereen de vrijheid heeft om zijn eigen pad te kiezen, en waarbij elk genomen pad een positieve impact heeft op onze samenleving en op het behoud van onze planeet. We verbinden ons ertoe om u elke dag op een verantwoorde manier flexibele oplossingen en een naadloze ervaring te bieden.

Electric vehicle charging

Onze strategie

Elke klant empoweren, elke strategie mogelijk maken, zorgen voor een positieve impact in onze activiteiten

Als wereldwijde leider in full-service autoleasing en nieuwe mobiliteitsoplossingen worden we erkend voor onze ruime expertise. Ons doel is om een uitgebreid portfolio van diensten en oplossingen te bieden om aan de behoeften van alle klanten te voldoen, van bedrijfsleiders tot individuele bestuurders.

Misschien wil u uw ecologische voetafdruk verkleinen of overstappen naar een slimmere mobiliteit. Of misschien is uw prioriteit meer veiligheid voor de bestuurders of betere prestaties van het wagenpark. Met Arval weet u zeker dat u de juiste oplossing vindt, dankzij onze ingebouwde flexibiliteit. We ontwerpen onze oplossingen ook systematisch met respect voor het milieu en de bredere gemeenschap.

Green background
Arval Beyond

Alain van Groenendael

Voorzitter en CEO van Arval

Mobiliteit is een vloeibaar concept geworden dat tal van opties en combinaties omvat. Bij Arval hebben we onze rol dan ook verruimd om onze klanten eenvoudige en naadloze end-to-end mobiliteitsoplossingen aan te bieden op basis van hun behoeften.

  

Careers at Arval

Interesse om bij ons te komen werken?

Ga aan de slag bij Arval en word een wereldspeler in langetermijnverhuur en nieuwe mobiliteitsoplossingen