Arval Mid Term Rental

Leasing met Arval op middellange termijn

Arval Mid-Term Rental, dat is flexibele autoverhuur met complete dienstverlening voor een periode van 1 tot 24 maanden. Door recente auto’s aan te bieden met een aangepast dienstenpakket is het een zeer flexibel alternatief voor leasing op lange termijn. 

Informatie nodig?

Arval Mid-Term Rental is een flexibele, eenvoudige en transparante oplossing voor autoverhuur gedurende 1 tot 24 maanden.

Flexibiliteit

Autoverhuur voor een periode van 1 tot 24 maanden. De duur wordt aangepast aan uw behoeften en u kan tijdens het contract van gedachten veranderen.

Gemoedsrust

Autoverhuur met de dienstverlening van Arval, d.w.z. eenvoudige contracten, kredietcontroles en een snelle levering en ophaling van het voertuig in uw bedrijf.

Kwaliteitsvolle dienstverlening

Kies voor uw autoverhuur uit een uitgebreide selectie voertuigcategorieën, inclusief lichte bedrijfsvoertuigen. De nieuwste, volledig uitgeruste bedrijfswagens, met de kennis en diensten van Arval.


Arval begrijpt dat uw onderneming voortdurend in beweging is. Voor tijdelijke werknemers, nieuwe werknemers in hun proefperiode, consultants of expats, voor korte projecten, pilootprojecten of in afwachting van een levering: we passen onze autoverhuur aan naarmate uw omstandigheden en uw onderneming veranderen. Wanneer u een auto nodig hebt, staan wij voor u klaar en bezorgen wij u een pasklare, flexibele oplossing.

Met onze formule voor autoverhuur Mid-Term Rental geniet u in alle flexibiliteit van de voordelen van onze full service leasing, maar dan aangepast aan uw zakelijke doelstellingen, mogelijkheden en vereisten. Uw Shortlease voertuig wordt geleverd binnen de 48 uur of op een door u gekozen datum.

Autoverhuur met Mid-Term Rental past perfect in uw budget en volgt het ritme van uw bedrijf.


Autoverhuur met kwaliteitsvolle dienstverlening

Mid Term Rental is Arvals formule voor autoverhuur met een uitgebreide selectie voertuigcategorieën, inclusief lichte bedrijfsvoertuigen. Arval zorgt ook voor een snelle levering en ophaling in uw bedrijf.

  • Diesel en benzine
  • Handgeschakeld en automatisch
  • Auto's en lichte bedrijfsvoertuigen
  • Berline en break

 

Arval biedt autoverhuur met expertise en kwaliteit.

  • Competitieve prijzen
  • Enquête na afloop

 

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.