mobiliteitsbudget.jpg

Leasen of kopen?

Een wagen of bestelwagen kopen is duur en tijdrovend. Vertrouw daarom op Arval om uw wagen(s) en budget te beheren. Wij nemen alle zorgen en risico's weg die verbonden zijn aan het gebruik van een leasewagen.

 • Waarde voor uw activiteit

  Met de operationele leasing van Arval rijdt u altijd met een recente wagen of bestelwagen en geniet u van competitieve voordelen, zonder de kosten van bijvoorbeeld onderhoud of verzekeringen. En indien u een speciale uitrusting voor uw (bestel)wagen wenst, kunnen wij daar ook voor zorgen. Kiezen om een wagen te leasen bij Arval, betekent één vaste maandelijkse factuur inclusief een volledig dienstenpakket. Wij nemen het risico en de zorgen weg!

  Operationele Leasing Wagen aankopen
  Een nieuwe wagen op regelmatige basis ✔️
  Alle diensten inbegrepen (o.b.v. uw behoeften) ✔️
  Bezit van de wagen ✔️
  Kostenvoorspelbaarheid Vaste maandelijkse leaseprijs Variabele en verborgen kosten
 • Uw winst verhogen

  Wij weten dat u als kmo, zelfstandige of vrij beroep geen tijd wenst te verliezen aan het beheer van uw wagen(s) - en tijd is geld. Leasen bij Arval betekent extra tijd om op uw activiteit te focussen. Alle kosten die voorheen moeilijk te voorspellen waren, zoals onderhoud en reparaties, zijn nu een vaste maandelijkse kost. Bovendien geniet u van een volledig dienstenpakket, inclusief onderhoud en reparaties, winter- en zomerbanden, pechverhelping, een vervangwagen, verzekeringen en schade aan het voertuig. Zo kan u steeds zorgeloos de baan op!

 • Zorgeloos

  Tijdens de hele looptijd van uw contract kan u rekenen op een First-Class Service Center, waar een toegewijd team u graag verder helpt met alles rond uw leasewagen! Met ons volledig dienstenpakket dat inbegrepen is in uw contract, kan u zorgeloos de baan op. Arval neemt alles voor haar rekening zodat u kan focussen op uw activiteit!

 • Mobiliteit op maat

  Rij steeds in een moderne, nieuwe wagen, die volledig aansluit bij uw behoeften en wensen.

  1. Kies uw ideale wagen uit ons ruim aanbod van merken en modellen.
  2. Bepaal de looptijd en het jaarlijks aantal kilometers dat u wenst te rijden.
  3. Ga de baan op in een geweldige wagen tegen een vaste maandelijkse huurprijs.
    

  Bovendien kunt u ook de looptijd en kilometrage van uw leasecontract gedurende de hele looptijd aanpassen aan uw behoeften op een flexibele manier, binnen bepaalde voorwaarden. Indien u een wagen koopt, devalueert uw vermogen, en mogelijk ook uw bedrijf naarmate de wagen ouder wordt. Daarentegen zijn er bij de operationele leasing van Arval geen beperkingen!

Bij Arval kunt u leasen op korte, middellange of lange termijn.

Leasen op korte of middellange termijn is ideaal voor tijdelijke werknemers, seizoensgebonden pieken of korte projecten. Kies de looptijd die het best aansluit bij uw behoeften. Ook als u graag regelmatig van wagen wisselt, kiest u gewoon een voertuigcategorie en een looptijd van 1 tot 24 maanden. We bezorgen u een op maat gemaakt voorstel en daarna staat uw wagen binnen de 48 uur vertrekkensklaar voor uw deur, zodat u zorgeloos de baan op kan!

Heeft u een wagen nodig voor een langere periode? Dan kiest u best voor een langetermijncontract: een leaseoplossing op maat voor een periode van 2 tot 5 jaar. Wij begeleiden u graag in uw zoektocht naar de ideale (bestel)wagen, die het best aansluit bij uw behoeften en uw budget!

NIET GEVONDEN WAT U ZOEKT?
Wij helpen u graag bij uw keuze. Als u uw gegevens achterlaat, nemen wij contact met u op.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Een eersteklas Service Center tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.