Home > Verantwoord Ondernemen

verantwoord ondernemen

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zeker milieuvriendelijker handelen, wordt meer en meer een niet te negeren bedrijfsaspect. Duurzaam leasen is dan ook niet zomaar een modewoord, maar kan/moet deel uitmaken van uw MVO bedrijfsfilosofie. Bij Arval heerst, net zoals binnen de groep BNP Paribas, een sterk bewustzijn en streefdoel om duurzaam te ontwikkelen. We dragen deze principes dan ook dagelijks uit in ons gedrag, onze strategie en al onze initiatieven.

Ook in ons advies, één van de belangrijkste pijlers in de dienstverlening van Arval, trekken we onze duurzame filosofie door. Wij beschouwen het dan ook als onze rol om u niet enkel advies te geven op economisch vlak, maar ook op ecologisch en maatschappelijk vlak. Ook het Corporate Vehicle Observatory, een onderzoeksinitiatief van Arval, draagt hieraan bij. Voor Arval is Maatschappelijk Verantwoord Leasen een lange termijn engagement waarbij het onze wil is om hierin te slagen en dit ook met u te delen!

ISO 14001:2015

ISO certificaat 14001:2015

ISO 14001:2015 beschrijft de kernelementen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een milieuzorgsysteem: het formuleren van milieubeleid, het vastleggen van de milieuaspecten en -effecten, het opstellen van milieudoelstellingen en -programma’s en het implementeren van een milieubeheersysteem, gericht op de continue verbetering van milieuprestaties. 

> Bekijk het ISO 14001:2015 certificaat voor Arval België
> Meer info over het ISO certificaat 

 

Duurzaam Repareren

Duurzaam Repareren

Duurzaam Repareren VZW heeft als missie het zichtbaar maken van autobedrijven die na objectieve weging als “milieuvriendelijk’ kunnen worden geduid. Hiermee een belangrijke bijdrage te leveren aan het milieuvriendelijk repareren en onderhouden, in de meest brede zin,  van motorvoertuigen.”

"Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zeker milieuvriendelijker handelen, wordt meer en meer een niet te negeren bedrijfsaspect. Duurzaam leasen is dan ook niet zomaar een modewoord, maar kan/moet deel uitmaken van de MVO bedrijfsfilosofie. Bij Arval heerst een sterk bewustzijn en streefdoel om duurzaam te ontwikkelen. We dragen deze principes dan ook dagelijks uit in ons gedrag, onze strategie en al onze initiatieven. Daarom hebben wij ook besloten op het initiatief Duurzaam Repareren in te stappen."

Alain Dubuisson, director service delivery bij Arval

> Lees het persbericht(pdf)

Meer info over Duurzaam Repareren vindt u op http://www.duurzaamrepareren.be/

C02 Logic

C02 Logic

Wij zijn ons zeer bewust over de uitstoot van koolstofdioxide dat onze vloot veroorzaakt. Daarom steunen wij verschillende projecten die de uitstoot van C02 beperken.

Dankzij onze steun hebben we ervoor gezorgd dat 239.09 ton minder C02 is uitgestoten in 2015. Dit leverde ons het CO2 Neutral Fleet certificate op, ons aangeboden door Vinçotte. Bekijk deze video voor meer informatie:

 

 

 

> Meer info over hoe het werkt(pdf)