Mobility

Mobiliteit, meer dan vier wielen

Arval biedt volledige mobiliteitsoplossingen aan. Soms is een vloot met alleen maar vierwielers echter niet genoeg voor uw mobiliteitsbehoeften. Als betrouwbare partner en onderdeel van BNP Paribas Fortis kunnen wij u helpen bij elke stap – of pedaaltrap – in uw mobiliteitstraject.

 • Mobiliteitsanalyse en advies

  De mobiliteitsmanager van Arval België kan samen met u en de business manager een toekomstgerichte mobiliteitsstrategie opstellen. Eerst luisteren we naar u: wij willen uw knelpunten en bekommernissen op het gebied van mobiliteit begrijpen. Dit is het vertrekpunt om tot de beste mobiliteitsoplossing voor u en uw bedrijf te komen. Wij bouwen daarbij verder op onze expertise, maar houden uiteraard ook rekening met het specifieke wettelijke en fiscale ecosysteem in België.

 • Nieuwe mobiliteitsoplossingen

  Naast full service renting bieden wij u ons core product aan, waarmee u toegang krijgt tot ons volledige mobiliteitsaanbod, een breed scala aan basisdiensten en diensten met toegevoegde waarde, zoals autodelen, carpoolbeheer, fietsleasing en mobiliteitskaarten. Alle mobiliteitsoplossingen en verwante diensten zoals parkeren, elektrisch opladen, brandstof, tol en carwash binnen handbereik.

 • Beheer van uw mobiliteitsbudget

  Wij helpen u en geven advies over de implementatie van het federale mobiliteitsbudget in uw bedrijf. Als het federale mobiliteitsbudget te beperkt is voor uw specifieke behoeften en doelstellingen, kunnen we, zoals we reeds deden voor een aantal klanten, een gepersonaliseerde mobiliteitsbudgetoplossing ontwikkelen om uw mobiliteitskosten te beheren in lijn met het wettelijk kader.

  We implementeerden al enkele kostenneutrale oplossingen op maat, waarmee onze klanten leaseauto’s kunnen combineren met leasefietsen of alternatieve mobiliteitsoplossingen. Het bedrijf haalt zo zijn doelstellingen terwijl het zijn verplichtingen en beloften nakomt.

  Die doelstellingen kunnen gaan van een ambitieuze CO2-agenda tot een concurrerend aanbod in de talentenoorlog of een oplossing voor het gebrek aan parkeerplaatsen.

  Laten we samen de bal aan het rollen brengen.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.