vlootadvies

Vlootadvies

Advies geven over uw wagenpark zit in ons DNA. Arval helpt u graag bij het beheer van uw vloot, met oog voor de veiligheid van de bestuurders. Wij bieden efficiënte dienstverlening, onderhoud, herstel en bandenbeheer, zodat u bespaart.

 • Vlootadvies via uw business manager

  Bedrijfsanalyse op maat

  Een of twee keer per jaar neemt onze business manager uw wagenpark onder de loep om nauwkeurig te bepalen wat u nodig hebt. Ons vlootadvies dekt geografie en bestemmingen, maar ook de bedrijfsstrategie en onze dienstverlening.

  Wij besteden veel aandacht aan alle knelpunten. Of het nu gaat om de verzekeringskosten, de algemene TCO, bepaalde KPI’s voor maatschappelijk verantwoord ondernemen of uw brandstofbeheer en de veiligheid van uw bestuurders: onze diepgaande vlootevaluatie leidt tot concrete aanbevelingen.

 • Datagestuurde oplossingen voor onze klanten

  Uw eigen accountteam

  Wij verdiepen ons in de noden van elke nieuwe klant. De deskundigen binnen het accountteam staan klaar om u vlootadvies te geven. Vlootbeheer is dan niet langer een last voor u, maar een waardevolle strategische troef.

   

  Inzicht in uw geconnecteerde wagenpark

  Geïntegreerde, geconsolideerde data helpen u beslissingen nemen. Arval Active Link verzamelt en analyseert de data van het wagenpark en het rijgedrag van de bestuurders, en integreert deze in uw besluitvormingsproces. Deze telematicaoplossing werd ontwikkeld met respect voor privacy en met het oog op gegevensbeveiliging voor u en uw bestuurders. U ontvangt gegevens en waarschuwingen over uw vloot om de productiviteit te verbeteren, meer maatschappelijk verantwoord te ondernemen en kosten te verminderen.

   

  Tankkaartbeheer

  Efficiënt vlootbeheer vereist nauwkeurige gegevens over waar en wanneer uw bestuurders tanken, hoeveel ze ervoor betalen en hoe zuinig ze rijden. Ons Fuel Card Management zorgt voor een snel en transparant betalingssysteem. We kunnen u alle noodzakelijke gegevens bezorgen, inclusief de benchmark in uw sector en advies over brandstofefficiëntie.

 • Vlootadvies met de SMaRT-benadering.

  Enkel Arval werkt met de SMaRT-benadering: Sustainable Mobility and Responsibility Targets, d.w.z. doelstellingen voor duurzame, verantwoorde mobiliteit. Deze methode speelt een toonaangevende rol in de omschakeling naar alternatieve mobiliteit in heel Europa. Ze definieert en implementeert de energietransitie van uw vloot en een nieuwe mobiliteitsstrategie. Stap voor stap definiëren we samen met u uw ambities voor een mobiliteit- en vlootbeheerstrategie en berekenen we haalbare doelstellingen in functie van uw data-, bestuurders- en werknemersprofielen. Tot slot vergelijken we uw ambitie om maatschappelijk verantwoord te ondernemen met de resultaten van onze analyse en zoeken we de best mogelijke transitie.

  Kortom, met de SMaRT-benadering geven we u vlootadvies op basis van de sociale, budgettaire en ecologische uitdagingen van uw mobiliteit.

  Daarnaast helpen we u ook met vlootadvies via Arval Consulting. Arval Consulting is een onafhankelijke businessunit die toegevoegde waarde levert in bedrijfsmobiliteit en vlootstrategieën.

Gekoppelde diensten

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.