Ontdek onze speciale aanbiedingen

Arval: een betrouwbare partner!

U rijdt, wij zorgen voor de rest. Al meer dan 30 jaar helpen we grote en kleine bedrijven om flexibel en zorgeloos te rijden. Deskundig advies en kwaliteitsvolle dienstverlening zijn de kenmerken van een betrouwbare partner als Arval, die echt met haar klanten begaan is.

 • Waarom kiezen voor Arval?

  Een betrouwbare partner

  Met een ervaring van meer dan 30 jaar kunt u op ons rekenen. Onze kantoren in 30 landen beheren meer dan 1,2 miljoen wagens op de baan. Dankzij die positie kunnen wij wagens en diensten in het groot kopen, en u laten meegenieten van de besparingen. Wij maken ook deel uit van BNP Paribas Fortis, één van de grootste banken ter wereld. Dat alles maakt van ons een betrouwbare partner.

  Wij geven om u

  Onze toegewijde teams nemen de tijd om uw bedrijf te begrijpen. Wij lichten al onze diensten toe en zoeken uit hoe bij uw bedrijf kunnen helpen om tijd en geld te besparen. Wij staan klaar om u te helpen en streven ernaar u de best mogelijke ervaring te bezorgen.

  Expert ondersteuning 24/7

  Panne? Vervangwagen nodig? Vragen over het dagelijkse beheer? Onze teams staan voor u klaar om al uw vragen te beantwoorden, op de manier die u verkiest. Als uw betrouwbare partner en onafhankelijke adviseur willen we u in de eerste plaatsen helpen uw bedrijf te vereenvoudigen en optimaliseren.

  Een buitengewone ervaring

  Wij geven u neutraal, onpartijdig advies over een groot aantal merken. Wij bieden ook een allesomvattende ervaring, maar beperken ons tot wat u echt nodig heeft. Wij analyseren zelfs voortdurend uw behoeften en sturen onze dienstverlening als betrouwbare partner indien nodig bij.

U werkt slechts met één bedrijf en ontvangt één maandelijkse factuur, inclusief diensten zoals onderhoud en reparatie, pechverhelping, verzekeringen,... Wij kunnen uw wagen zelfs personaliseren met rekken, logo's of telematica, zodat hij helemaal inspeelt op de behoeften van uw bedrijf.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.