Home > Arval Belgium > Arval Belgium > Over Arval

Over Arval

Over Arval

Wie zijn we


 

Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.400 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.028.000 voertuigen (december 2016). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees hier meer over Arval internationaal.

Onze Missie
Onze missie is om de meest relevante en totale dienstverlening op het gebied van operationele leasing te bieden aan bedrijven van elke omvang door middel van advies en diensten die volledig voldoen aan de eisen van onze klanten, bestuurders en wagens.

Onze Belofte
Bij Arval bewijzen we elke dag, dankzij onze deskundige adviezen en snelle en nauwgezette dienstverlening, dat wij echt om onze klanten, bestuurders en wagens geven.

Dit is Arval
Wagenparkbeleid beheren en uitvoeren is voor de meeste organisaties geen kernactiviteit. Het is lastig om dit efficiënt en economisch optimaal te doen als de specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken. Organisaties die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarom in de praktijk vaak meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Leasen kan u dan ook veel geld besparen. Daarnaast houdt u grip op uw wagenpark en kunt u erop vertrouwen dat u alles goed geregeld heeft. Bij Arval zeggen wij ‘We manage. You keep control.’. Bekijk de video om te zien hoe wij hier uitvoer aan geven.

 

 

Duurzaam ondernemen

 

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO)

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen (MVO) en zeker milieuvriendelijker handelen, wordt meer en meer een niet te negeren bedrijfsaspect. Duurzaam leasen is dan ook niet zomaar een modewoord, maar kan/moet deel uitmaken van uw MVO bedrijfsfilosofie. Bij Arval heerst, net zoals binnen de groep BNP Paribas, een sterk bewustzijn en streefdoel om duurzaam te ontwikkelen. We dragen deze principes dan ook dagelijks uit in ons gedrag, onze strategie en al onze initiatieven.
 

Ook in ons advies, één van de belangrijkste pijlers in de dienstverlening van Arval, trekken we onze duurzame filosofie door. Wij beschouwen het dan ook als onze rol om u niet enkel advies te geven op economisch vlak, maar ook op ecologisch en maatschappelijk vlak. Ook het Corporate Vehicle Observatory, een onderzoeksinitiatief van Arval, draagt hieraan bij. Voor Arval is Maatschappelijk Verantwoord Leasen een lange termijn engagement waarbij het onze wil is om hierin te slagen en dit ook met u te delen!

 

Download ons Sustainability Report(2015) hier

C02 Neutrale Vloot

Wij zijn ons zeer bewust over de uitstoot van koolstofdioxide dat onze vloot veroorzaakt. Daarom steunen wij verschillende projecten die de uitstoot van C02 beperken. Dankzij onze steun hebben we ervoor gezorgd dat 239.09 ton minder C02 is uitgestoten in 2015. Dit leverde ons het CO2 Neutral Fleet certificate op, ons aangeboden door Vinçotte.

 


ISO certificaat 14001:2015

ISO 14001 beschrijft de kernelementen voor het opzetten, implementeren, onderhouden en verbeteren van een milieuzorgsysteem: het formuleren van milieubeleid, het vastleggen van de milieuaspecten en -effecten, het opstellen van milieudoelstellingen en -programma’s en het implementeren van een milieubeheersysteem, gericht op de continue verbetering van milieuprestaties. 

 

> Bekijk het ISO 14001:2015 certificaat voor Arval België
> Meer info over het ISO certificaat