Home > Arval Belgium > Over Arval

Over Arval

Over Arval

Wie zijn we


 

Deskundig advies en kwaliteit van dienstverlening, die de basis vormen van de beloftes die Arval aan haar klanten deed, worden geleverd in 29 landen door meer dan 6.400 medewerkers. Het totale wereldwijde wagenpark van Arval omvat 1.103.835 leasevoertuigen (december 2017). Arval is een van de oprichters van de Element-Arval Global Alliance, de langst bestaande strategische alliantie in de markt op het gebied van wagenparkbeheer en wereldleider met 3 miljoen voertuigen in 50 landen. Binnen BNP Paribas, behoort Arval tot de kernactiviteiten van Retail Banking. Lees meer over Arval internationaal.

Onze Missie
Onze missie is om de meest relevante en totale dienstverlening op het gebied van operationele leasing te bieden aan bedrijven van elke omvang door middel van advies en diensten die volledig voldoen aan de eisen van onze klanten, bestuurders en wagens.

Onze Belofte
Bij Arval bewijzen we elke dag, dankzij onze deskundige adviezen en snelle en nauwgezette dienstverlening, dat wij echt om onze klanten, bestuurders en wagens geven.

Dit is Arval
Wagenparkbeleid beheren en uitvoeren is voor de meeste organisaties geen kernactiviteit. Het is lastig om dit efficiënt en economisch optimaal te doen als de specifieke kennis, vaardigheden en middelen ontbreken. Organisaties die ervoor kiezen hun wagenpark in eigen beheer te houden zijn daarom in de praktijk vaak meer tijd en geld kwijt dan nodig is. Leasen kan u dan ook veel geld besparen. Daarnaast houdt u grip op uw wagenpark en kunt u erop vertrouwen dat u alles goed geregeld heeft. Bij Arval zeggen wij ‘We manage. You keep control.’. Bekijk de video om te zien hoe wij hier uitvoering aan geven.