Home > Driver account

Driver account

Arval Mobile+
Tegenwoordig heeft bijna iedereen een smartphone. Dus om het leasen bij Arval makkelijker voor u te maken, hebben we Arval Mobile + , een web-based app. Hiermee heeft u alle informatie over uw leasewagen bij de hand. En in één klik heeft u contact met het driverteam. 
Let op: Arval Mobile+ is geen app die u in de App Store of Play Store kan downloaden. U komt automatisch om Mobile+ terecht wanneer u met een smartphone surft naar www.myarval.com!


In het kort biedt Arval Mobile+ u:

  • toegang tot alle essentiële informatie over uw wagen
  • real-time Google kaarten waarop de dichtstbijzijnde service en onderhoudspartners staan
  • rechtstreeks plannen van onderhoud en reparatie van uw wagen
  • een archief met al onze communicatie aan u
  • de statistieken van uw rijgedrag.


mobile.myarval.com**

*gebruiksklaar zodra uw wagen beschikbaar is
** Onderaan de pagina vindt u instructies over hoe u Arval Mobile + op het  startscherm van uw smartphone toe kan voegen

‘My Arval’
Alles wat op Arval Mobile + staat is ook beschikbaar op ons onlineplatform 'My Arval'. Een belangrijk verschil is dat op ‘My Arval’ de keuzelijst aanwezig is. Drie maanden voordat uw leasecontract afloopt, krijgt u bericht van ons om na te denken over een nieuwe leasewagen. Met de keuzelijst selecteert u eenvoudig de wagen van uw voorkeur en berekent u uw eigen bijdrage.

>Bekijk de Privacyverklaring
>Bekijk de Gebruiksvoorwaarden

myarval.com

Veelgestelde vragen

Mijn wachtwoord is onjuist. Hoe kan ik inloggen op ‘My Arval’?

Verander uw wachtwoord via myarval.com. Klik op ‘wachtwoord aanvragen’, voer uw zakelijk e-mailadres in en klik op ‘aanvraag verzenden’. U ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op: u hebt 15 minuten de tijd om dit te doen.

 

Ik kan Arval Mobile+ niet vinden in de app store. Waar kan ik de app downloaden?

Arval Mobile+ is een web-based app en daarom niet beschikbaar in de app stores. U kunt via de URL mobile.myarval.com inloggen met dezelfde inloggegevens die u gebruikt om in te loggen op ‘My Arval’. Plaats Arval Mobile+ op de desktop van uw smartphone door de instructies te volgen die onderaan de pagina staan.

Waarom heb ik toegang tot ‘My Arval’ maar niet tot Arval Mobile+?

Arval Mobile+ is gecreëerd voor bestuurders die aan één wagen zijn gekoppeld. U moet in een wagen van Arval rijden (geen in-bestelling-staande wagen) en dit kan slechts één wagen zijn. Als u aan meerdere wagens bent gekoppeld, heeft u geen toegang.