Relief vehicle

Vervangwagen: wij houden u op de weg

Een vervangwagen is onmisbaar. Daarom bezorgen we u altijd een vervangwagen of -bestelwagen, wat er ook gebeurt. Zo blijft de weg altijd openliggen.

  

 

Ononderbroken, betrouwbare mobiliteit

Waar en wanneer u het nodig heeft

Opgeluchte, tevreden bestuurders

Betrouwbare vlootleasingpartners

Arval bezorgt u een vervangwagen wanneer u deze het hardst nodig hebt.

 

Left column

Een noodgeval? 1 telefoontje regelt alles*.

U hebt een ongeval? Uw wagen is geïmmobiliseerd? Geen stress! Gewoon Arval Assistance* op +32(0)2 245 73 72 - 24/24 – 7/7 - bellen en we komen in actie! U vindt dit nummer ook in uw My Arval Mobile app.

*De meeste Arval-klanten hebben Arval Assistance in hun contracten opgenomen. Maar sommige werkgevers regelen bijstand met een bedrijf van hun keuze. In dat geval moet u rechtstreeks met dit bedrijf contact opnemen. Te checken met uw werkgever.

Right column
Accident

 

Left column
Roadside Assistance
Right column

Een vervangwagen, de redder in nood

Arval garandeert een ononderbroken, betrouwbare mobiliteit. Wat er ook gebeurt met uw vloot, wij zorgen voor een vervangwagen zodat alles altijd zijn normale gang kan gaan (de voorwaarden verschillen van land tot land). We stellen een noodplan op en beheren de logistieke risico’s, zodat uw bestuurders een vervangwagen krijgen bij pech of na een ongeval.

Arval vertrouwt voor zijn vervangwagens op betrouwbare vlootleasingpartners. Indien mogelijk brengen we de vervangwagen zelfs naar u toe. U krijgt precies de huurauto die u nodig hebt.

De bestuurders van uw vloot profiteren met de vervangwagen van voordelen zoals bij een full-service leasing. De vervangwagen is inclusief pechverhelping en continue autoback-up. Wij houden uw bestuurders op de weg, zonder tijdverlies.

‎ ‎ 

Een complexe vraag?
Persoonlijk advies nodig?