People at Arval

Covid-19 maatregelen van Arval om onze diensten te blijven garanderen

Arval 16 Mar 2020

De afgelopen dagen heeft Arval haar organisatie aangepast om proactief om te gaan met de escalerende situatie van COVID-19 (Coronavirus). In deze context en als onderdeel van BNP Paribas volgen wij in België de richtlijnen van onze groep strikt op en passen wij de aanbevelingen van de bevoegde autoriteiten strikt toe.  

Om zoveel mogelijk werknemers van thuis te laten werken in een volledig digitale omgeving hebben we 'split-teams' ingevoerd. De fysieke aanwezigheid in onze gebouwen wordt tot een strikt minimum beperkt. Zoals vele van onze klanten verminderen we het aantal interne en externe vergaderingen drastisch. Onze communicatie verloopt nu via verschillende digitale kanalen, waaronder conferentiegesprekken, Webex en Skype. Twee jaar geleden hebben we bij Arval al een uitgebreid digitaal werkprogramma opgezet. En dat is vandaag onze ruggengraat om de uitdagende tijden die voor ons liggen het hoofd te bieden.

De essentie van onze kernactiviteit, full service leasing, is het beschermen van onze klanten. We bieden u de mogelijkheid om de risico’s die gepaard gaan met financiering, bezit, beheer en verkoop van wagenparken wereldwijd uit te besteden aan Arval en BNP Paribas. In deze snel evoluerende situatie van Covid-19 doen wij er alles aan om u de best mogelijke service te bieden. Ook blijven we u commercieel ondersteunen met aangepaste oplossingen die wij de afgelopen dagen en weken hebben voorbereid.  

Onze account teams blijven beschikbaar om uw vragen te beantwoorden en om u proactief aangepaste oplossingen voor te stellen die u kunnen helpen in deze uitdagende tijden. Bovenal krijgt u ook proactief advies over wat u kan in doen indien u nood heeft aan voertuigen op korte termijn, maar ook over aanpassingen van eindecontractvoorwaarden. Zo garanderen wij u de flexibiliteit die nodig is voor de komende weken en maanden, uitgaande van een verstoring in de productielijnen en leveringstermijnen van de voertuigen.  

We houden u voortaan regelmatig op de hoogte via verschillende kanalen en vooral via onze account teams. Wees gerust, we stellen alles in het werk om u zo goed mogelijk te helpen, en om tegelijkertijd de gezondheid van onze eigen werknemers te beschermen.

Lees meer Toon minder