Beheer uw budget: de toegevoegde waarde van Arval

Beheer uw budget: de toegevoegde waarde van Arval

Arval neemt de onvoorspelbaarheid weg van het kopen, onderhouden en verkopen van wagens en bestelwagens. U betaalt een vast bedrag, dat in het algemeen lager is dan wanneer u voor elke kostenpost afzonderlijk zou betalen. Wij ontfermen ons over uw wagens en bestelwagens, zodat u kan focussen op uw bedrijf: dat is de toegevoegde waarde van Arval.

Dankzij onze omvang en goede relaties met autofabrikanten, verkrijgen we wagens aan een veel voordeligere prijs dan eender welke zelfstandige bedrijfseigenaar. Wij laten u meegenieten van die besparing en voegen er bovendien een volledig dienstenpakket aan toe. Goed nieuws voor uw budget, dus.

 • Beste prijs-kwaliteitverhouding

  Als eigenaar van een klein bedrijf, wil u niet het risico lopen dat één actief uw balans uit evenwicht zal brengen. Zet het daarom op onze balans. Zodra we de maandelijkse kosten van uw nieuwe wagen of bestelwagen hebben berekend, hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de financiering van de aankoop, het onderhoud of de doorverkoop. In plaats daarvan bundelen we de operationele kosten in één eenvoudig, vast maandelijks budget.

  Operationele Leasing Wagen aankopen
  Volledig dienstenpakket ✔️
  Kostenvoorspelbaarheid ✔️
  Bespaar tijd op het onderhoud van de wagen ✔️
  Factuurbeheer Vast maandelijks bedrag Variabele kosten
 • Verklein uw risico

  Arval helpt u met het budget voor de wagens die u nodig heeft in uw bedrijf. U vermijdt de aankoopkosten, maar ook de reparatie- en onderhoudskosten die u anders zou betalen. U hoeft zich ook geen zorgen te maken over de wederverkoopkosten wanneer het tijd is om de wagen te vervangen. De toegevoegde waarde van Arval? Wij garanderen uw mobiliteit tijdens de looptijd van uw contract wanneer er iets met de wagen gebeurt.

 • Uw winst verhogen

  Wij bieden u veel meer dan wat u in een lokaal verhuurbedrijf of een autoshowroom kunt vinden. Met Arval worden uw voertuigkosten eenvoudig en transparant, zodat u kunt focussen op waar u goed in bent: uw bedrijf runnen. Probeer niet te kopen of verkopen op de tweedehandsautomarkt - lease bij Arval en wij doen alles voor u binnen uw budget.

 • Middellange of lange termijn?

  Leasen op middellange termijn is ideaal voor tijdelijke werknemers, seizoensgebonden pieken of korte projecten. Kies de looptijd die u het beste uitkomt. Ook als u graag regelmatig van wagen wisselt, kunt u gewoon een voertuigcategorie  kiezen en een looptijd, van 1 tot 24 maanden. In een mum van tijd rijdt u in een 'best-in-class' wagen. 

  Als u een bepaalde wagen voor een langere tijd nodig heeft, kiest u beter voor een langetermijncontract: een leaseoplossing op maat voor de wagen(s) of bestelwagen(s) van uw keuze, voor een periode van 2 tot 5 jaar.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.