Contract

Het verzekeringscontract

U overweegt een operationeel leasecontract af te sluiten, maar u wenst eerst nog wat meer informatie te lezen over de verzekeringen die Arval aanbiedt? Dat begrijpen wij volledig! Wij sommen hieronder alle nodige informatie voor u op, zodat u met een gerust hart uw verzekeringscontract kunt afsluiten.

 • Verzekeringen via Arval

  In het kader van het operationeel leasecontract is het wettelijk verplicht om voor de wagen een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA-verzekering) af te sluiten gedurende de hele looptijd van de leaseovereenkomst. 

  Een bestuurdersverzekering en rechtsbijstandverzekering zijn optioneel af te sluiten.

  Arval helpt u graag verder bij het afsluiten van deze verzekeringen bij onze verzekeringspartners. Meer informatie over Arval als nevenverzekeringstussenpersoon kan u hier terugvinden.

  U bent niet verplicht om de verzekeringen via ons af te sluiten. U mag de verzekeringscontracten aangaan bij een verzekeraar naar keuze.

  Indien u niet wenst de verzekeringen via Arval af te sluiten, vragen wij u wel om ons de nodige bewijsstukken te bezorgen. Aangezien het voertuig eigendom van Arval, wensen wij zeker te zijn dat de nodige verzekeringswaarborgen afgesloten zijn.

 • Burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering

  De burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering is een wettelijk verplichte verzekering die bij een ongeval de schade aan derden dekt.

  Indien u dat wenst, kunnen wij voor u een burgerlijke aansprakelijkheidsverzekering (BA-verzekering) afsluiten, in uw naam en voor uw rekening, bij de verzekeraar Greenval Insurance DAC.

  Lees hier meer over onze BA-verzekering via Greenval Insurance DAC (zie hoofdstuk II).

 • Bestuurdersverzekering

  De bestuurdersverzekering via Greenval Insurance DAC vergoedt de lichamelijke letsels van de bestuurder.

  Indien u dat wenst, kunnen wij voor u een bestuurdersverzekering afsluiten, in uw naam en voor uw rekening, bij de verzekeraar Greenval Insurance DAC. 

  Lees hier meer over onze bestuurdersverzekering via Greenval Insurance DAC (zie hoofdstuk III).

 • Rechtsbijstandverzekering

  De rechtsbijstandverzekering via Euromex nv verdedigt op gepaste wijze de belangen van de bestuurder in het geval van ongeval of een verkeersovertreding.  

  Indien u dat wenst, kunnen wij voor u een rechtsbijstandverzekering afsluiten, in uw naam en voor uw rekening, bij de verzekeraar Euromex nv.

  Indien u deze verzekering niet wenst af te sluiten, is het mogelijk dat uw belangen niet op gepaste wijze verdedigd zullen worden.

  Lees hier meer over onze rechtsbijstandverzekering via Euromex nv.

 • Algemene informatie over Arval

  De naamloze vennootschap Arval Belgium met maatschappelijke zetel op de Ikaroslaan 99 in 1930 Zaventem is geregistreerd onder ondernemingsnummer 0436.781.102 en is actief als nevenverzekeringstussenpersoon.

  Naast dit verzekeringsaanbod zorgt Arval uiteraard ook voor een oplossing indien het voertuig schade heeft opgelopen. In geval van schade of diefstal zal Arval binnen de bepalingen van de dienst Perfecta de schade aan de wagen ten laste nemen. Hierbij kan er in  een aantal gevallen een forfaitair bedrag (eigen risico) aan de huurder verrekend worden.

 • Contact

  Heeft u nog vragen over de verzekeringen via Arval? Of wenst u verdere informatie hierover te verkrijgen?

  Neem dan gerust contact op met uw contactpersoon, telefonisch op het nummer 02 240 01 99 of stuur hem/haar een e-mail.

  Wij helpen u graag verder!

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.