Informatie over IPID

Algemene informatie over Arval

De naamloze vennootschap Arval Belgium met maatschappelijke zetel op de Ikaroslaan 99 in 1930 Zaventem is geregistreerd onder ondernemingsnummer 0436.781.102 en is actief als nevenverzekeringstussenpersoon.

In die optiek werkt Arval samen met een aantal verzekeraars en bieden wij u aanvullend aan haar leasingcontracten  optioneel een aantal verzekeringsproducten niet-leven aan.  Het gaat over de volgende producten:

  • Een verzekering burgerlijke aansprakelijkheid Auto via Greenval DAC*: deze wettelijk verplichte verzekering dekt de schade die met de wagen veroorzaakt werd aan derden. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier
     
  • Een rechtsbijstandsverzekering via Euromex zodat in geval van een ongeval de belangen van de bestuurder op een gepaste wijze kunnen worden verdedigd. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier.
     
  • Een aanvullende bestuurdersverzekering via Greenval DAC* zodat de lichamelijke letsels van de bestuurder worden vergoed. Een samenvatting van de belangrijkste voorwaarden vindt u hier

*Greenval DAC is net zoals Arval een dochteronderneming van BNP Paribas SA

Naast dit verzekeringsaanbod zorgt Arval uiteraard ook voor een oplossing indien het voertuig schade heeft opgelopen.  In geval van schade of diefstal zal Arval binnen de bepalingen van de dienst Perfecta de schade aan de wagen ten laste nemen. Hierbij kan er in  een aantal gevallen een forfaitair bedrag (eigen risico) aan de huurder verrekend worden.

Meer weten over de precontractuele informatie op gebied van verzekeringen, lees het hier.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.