Veelgestelde vragen over My Arval voor bestuurders

My Arval voor bestuurders

Mijn wachtwoord is onjuist. Hoe kan ik inloggen op ‘My Arval’?

Verander uw wachtwoord via myarval.com. Klik op ‘wachtwoord aanvragen’, voer uw zakelijk e-mailadres in en klik op ‘aanvraag verzenden’. U ontvangt dan een link om een nieuw wachtwoord aan te maken. Let op: u hebt 15 minuten de tijd om dit te doen.

Waarom heb ik toegang tot ‘My Arval’ maar niet tot My Arval Mobile?

My Arval Mobile is gecreëerd voor bestuurders die aan één auto zijn gekoppeld. U moet in één enkele auto van Arval rijden (een auto die niet in bestelling staat). Als u aan meerdere auto’s bent gekoppeld, hebt u alleen toegang tot My Arval.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 70.000 auto’s zijn we de

grootste leasingmaatschappij in België.

Bovendien maken wij deel uit van BNP

Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kan met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de

prijs inbegrepen. De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

1 contactpersoon voor al uw vragen

U heeft steeds contact met dezelfde vertrouwde contactpersoon

die al uw vragen zal beantwoorden.