Maintenance Management

Onderhoudsmanagement

Uw bestuurders kunnen het onderhoudsmanagement van Arval contacteren om kwaliteitsvol onderhoud te boeken voor hun auto's. Wij zorgen er dan voor dat zij steeds mobiel blijven. Deze mobiliteitsgarantie is maar een van de voordelen van operationele leasing bij Arval: wij verlagen ook uw kosten en vereenvoudigen uw administratie en leveranciersbeheer. Bovendien profiteert u met ons onderhoudsmanagement van de service en kwaliteit van ons netwerk van servicepartners.

 • Voordelen van onderhoudsmanagement voor bedrijven

  Gratis mobiliteit voor uw bestuurders

  Binnen het onderhoudsmanagement zorgt Arval tijdens het onderhoud voor een gratis vervangwagen of een pick-up & delivery service zodat uw bestuurders mobiel blijven. Ze kunnen ook gebruikmaken van onze ‘pit-stop’: tijdens het onderhoud krijgen ze een drankje en gratis wifi aangeboden, zodat ze in alle comfort kunnen doorwerken.

  Hogere productiviteit

  Uw bestuurders bellen Arval wanneer hun auto onderhoud nodig heeft. Ze besteden dus minder tijd aan onderhoudsmanagement en meer tijd aan hun professionele activiteiten. Zo kan uw organisatie focussen op haar hoofdactiviteit.

  Minder administratie

  • U hoeft zich geen zorgen te maken om de mobiliteit van uw bestuurders wanneer er geen vervangwagen is voorzien in het contract.
  • Met ons onderhoudsmanagement profiteert u van de afspraken en serviceniveaus die Arval met zijn netwerk van servicepartners is overeengekomen. Daar hoeft u dus geen tijd mee te verliezen.
 • Voordelen van onderhoudsmanagement voor bestuurders

  Tijdswinst

  Arval houdt voor zijn onderhoudsmanagement rekening met de beschikbaarheid van de bestuurders. Hun mobiliteit is gegarandeerd. Ongeacht hun werkuren zorgt Arval er namelijk voor dat:

  • De auto wordt opgehaald en teruggebracht.
  • Tijdens het onderhoud een vervangwagen ter beschikking wordt gesteld.

  De servicepartners van Arval

  Dankzij ons uitgebreid netwerk van partners voor onderhoudsmanagement, worden uw bestuurders snel geholpen, met een serviceniveau dat door Arval is goedgekeurd en gecontroleerd.

  Tijdens het onderhoud kunnen zij in onze ‘pit-stop’ comfortabel werken met gratis wifiverbinding.

  Efficiënt

  Eén aanspreekpunt voor alle vragen over onderhoudsmanagement. Uw bestuurders krijgen één telefoonnummer, waar ze terecht kunnen voor alles met betrekking tot hun auto.

  Online tool

  De bestuurders hebben toegang tot My Arval, onze specifieke website met nuttige informatie voor bestuurders. Daar kunnen zo ook afspraken maken voor het onderhoudsmanagement.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 100.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst voor al uw vragen.