Roadside Assistance

Pechverhelping: snel weer onderweg

Bij een ongeval of pech rekent u op de juiste pechverhelping, zodat uw bestuurders snel weer kunnen vertrekken en uw bedrijf er niet onder lijdt. Voor uw bestuurders is een goede pechverhelping ongetwijfeld de belangrijkste dienst.

 • PECHVERHELPING OM UW VLOOT WERELDWIJD OP DE BAAN TE HOUDEN

  Wij werken samen met bedrijven die gespecialiseerd zijn in pechverhelping om ook tot in de verste uithoeken van het wegennetwerk te geraken. Zo blijven al uw vlootauto’s steeds op de baan. De pechverhelping van Arval kent geen grenzen: overal ter wereld staan we voor u klaar. Dankzij onze toonaangevende pechverhelping verliest u geen tijd en blijft uw bedrijf op rolletjes lopen.

 • PECHVERHELPING VOOR DE BESTUURDERS, GEMOEDSRUST VOOR U

  Bestuurders op de eerste plaats

  Bij een ongeval of pech denkt u eerst en vooral aan het welzijn van uw bestuurders. Wij ook. Bij Arval Driver Care kunnen ze 24/7 terecht om advies te vragen, om de sleepdienst te verwittigen na een ongeval of wanneer ze de verkeerde brandstof getankt hebben, of om een vervangwagen aan te vragen (indien van toepassing). Onze pechverhelping probeert hen veilig en met zo weinig mogelijk tijdverlies weer op de baan te krijgen.

   

  Onmiddellijke ondersteuning

  Onze pechverhelping lost het probleem indien mogelijk onmiddellijk op, bijvoorbeeld bij een lekke band of lege batterij. Maar ook als er meer aan de hand is, blijven we steeds uw enige contactpunt: wij werken samen met leveranciers, garages en werkplaatsen om in al uw behoeften te voorzien, waar uw leaseauto’s ook terechtkomen.

  Reis- en verblijfskosten

  Auto’s kunnen ook ver van huis panne krijgen. Onze oplossing voor pechverhelping dekt de meeste reiskosten en regelt noodbijstand, zodat uw bestuurders nooit ergens stranden. Indien nodig boeken we een hotelkamer voor alle inzittenden en/of een taxi of treinticket naar huis.

 • PECHVERHELPING - VOOR IEDEREEN

  Arval biedt pechverhelping voor alle soorten voertuigen, van personenwagens tot elektrische auto’s en lichte bedrijfswagens. Op die manier kan uw managementteam alle onvoorziene omstandigheden onderweg eenvoudig opvangen, met een transparant budget. Laat de zorg voor uw werknemers, bestuurders en auto’s over aan Arval.

Waarom kiest u voor Arval?

Betrouwbare leasing partner

Met meer dan 90.000 auto’s zijn we de grootste leasingmaatschappij in België.

Daarnaast zijn we ook dochteronderneming van BNP Paribas Fortis.

Gemoedsrust

Wij zorgen voor de bestelling, alle diensten en zelfs de terugname van de voertuigen.

U kunt met een gerust hart de baan op.

Volledig dienstenpakket inbegrepen

Afhankelijk van uw noden, hebben we reeds de meest gangbare diensten in de prijs inbegrepen.

De uiteindelijke dienstenkeuze ligt bij u.

Arval Driving Experience tot uw beschikking

Een toegewijd team van professionals staat tot uw dienst staan voor al uw vragen.